fbpx

Λαμπρούση: «Έρχεται ένας μήνας πολύ δύσκολος»

Λαμπρούση: «Έρχεται ένας μήνας πολύ δύσκολος»

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Μπρνο στο Ρέντη και έκανε άλμα πρόκρισης στα playoffs του CEV Cup γυναικών.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η επιστροφή της Τζίνας Λαμπρούση, καθώς η διεθνής κεντρικός φόρεσε ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα σε επίσημο ματς μετά από 2,5 χρόνια (όπου έπαιξε στη Γαλλία με τη Μιλούζ και τη Ρουμανία με την Ταργκοβίστε).

Η διεθνής κεντρικός μετά την αναμέτρηση προχώρησε σε δηλώσεις λέγοντας τα εξής: «Καλή χρονιά σε όλους! Στην επιστροφή μου, βρήκα πολλά γνώριμα πρόσωπα, αλλά και νέα, με τα οποία όλοι μαζί προσπαθούμε να γίνουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Νιώθω πολύ καλά. Η ομάδα σήμερα ήταν πολύ συγκεντρωμένη και στα τρία σετ. Ακολουθήσαμε την τακτική του προπονητή μας και αυτό φάνηκε, γιατί απέδωσε στο έπακρον, μιας και η νίκη με 3-0 ήρθε σχετικά εύκολα.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά με κάθε αντίπαλο. Έρχεται ένας μήνας πολύ δύσκολος, με πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις και αυτό θέλει αρκετή διαχείριση και συγκέντρωση, για να μπορούμε να παίρνουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο κόσμος θα ήθελα να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει σε κάθε αγώνα, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ