fbpx

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Ήμασταν σταθερά καλοί – Βρίσκουμε την ποιότητά μας ως ομάδα»

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Ήμασταν σταθερά καλοί – Βρίσκουμε την ποιότητά μας ως ομάδα»

Εύκολο απόγευμα είχε χθες Σάββατο 07/01 ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΟΦΗ, τον οποίο κέρδισε με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Volley League Ανδρών.

Σε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των “πρασίνων”, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μίλησε τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι, όσο και για την ταλαιπωρία των παικτών του λόγω των συνεχόμενων αγώνων που έχει το πρόγραμμα.

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά! Στο γήπεδο μας. Ναι μεν, οι ομάδες έχουν διαφορά, αλλά και εμείς ήμασταν σταθερά καλοί. Η αλήθεια είναι πως η ταλαιπωρία δεν καλύπτεται, γιατί υπάρχουν και μικροτραυματισμοί οι οποίοι δεν αφήνουν τα παιδιά να ολοκληρώσουν προπονήσεις», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

«Σιγά-σιγά βρίσκουμε την ποιότητά μας ως ομάδα, αλλά πρέπει πάντα να υπολογίζουμε και αυτή την παράμετρο. Δηλαδή θα βάζουμε συνέχεια στην εξίσωση και την κόπωση, λόγω των αγώνων, των ταξιδιών.

Όσο σταθεροποιείς την υποδοχή σου, τόσο πιο εύκολος είναι και ο πλουραλισμός στις επιθέσεις μας και οι πάσες του πασαδόρου μας γίνονται καλύτερες και πιο εύκολες. Το πρόγραμμά είναι βαρύ. Την Τρίτη φεύγουμε για Ολλανδία για ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, γυρνάμε την Πέμπτη το απόγευμα και την Παρασκευή φεύγουμε για να δώσουμε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι για το ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η ζωή…».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ