fbpx

Γιόσκο Μιλενκόσκι: «Υπάρχει δρόμος, έχουμε το πρωτάθλημα αλλά πρέπει κάτι να αλλάξουμε» (vid)

Γιόσκο Μιλενκόσκι: «Υπάρχει δρόμος, έχουμε το πρωτάθλημα αλλά πρέπει κάτι να αλλάξουμε» (vid)

Αρκετά προβληματισμένος εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για το Σούπερ Καπ, που φιλοξενήθηκε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο του Ηρακλείου.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” ηττήθηκε με 3-1 σετ από τους “πράσινους” (25-20, 32-34, 25-19, 25-22) σε 118 αγωνιστικά λεπτά, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να παραδέχεται αρχικά την ανωτερότητα του αντιπάλου του.

Συνέχισε μιλώντας για τα κύρια σημεία του παιχνιδιού, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα των μεταγραφών, συγκρίνοντας την αντίστοιχη “κινητικότητα” και στις άλλες ομάδες της Volley League.

«Παίξαμε μέχρι το τέλος όσο μπορούσαμε. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα και είναι καλύτερος αυτή τη χρονική περίοδο», είπε αρχικά ο Γιόσκο Μιλενκόσκι.

«Σε κάποια σημεία είχαμε ευκαιρίες, αλλά κάναμε αρκετά τακτικά λάθη και δώσαμε σχεδόν ένα σετ από το σέρβις μας. Είναι αδύνατο να νικήσεις με αυτό το τρόπο μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει δρόμος, έχουμε το πρωτάθλημα αλλά πρέπει κάτι να αλλάξουμε.

Ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο Φοίνικας έκαναν κάποιες μεταγραφές. Θα αναλύσουμε τα λάθη μας και θα βρούμε το πρόβλημα. Δεν μπορώ να πω αν θα κάνουμε μεταγραφές και θα μιλήσουμε με τη διοίκηση για το επόμενο βήμα».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Γ. Μιλενκόφσι”,”description”:”Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. “,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMS8wNC8yMC8xMl8wMF82M2I1ZGQ5MDk4NGMyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M52S”,”uploadDate”:”2023-01-04T20:14:14.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cpjofo4zny5l”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ