fbpx

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Μεγάλη η θέληση και η δίψα των παικτών μου» (vid)

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Μεγάλη η θέληση και η δίψα των παικτών μου» (vid)

Φανερά ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Σούπερ Καπ, κατά τον οποίο το “τριφύλλι” επικράτησε με 3-1 σετ.

Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον διπλό λόγο που είναι χαρούμενος με το σημερινό αποτέλεσμα στον τελικό, μίλησε για το που ο ΠΑΟΚ δυσκόλεψε τους “πράσινους”, ενώ έκλεισε λέγοντας πως το μέλλον είναι λαμπρό για την ομάδα του.

«Ξεκινάω λέγοντας πως σήμερα είναι μία μέρα που το ελληνικό βόλεϊ έχασε έναν μεγάλο παίκτη και πολλοί έναν καλό φίλο. ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι και ποιοτικό», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

«Είμαι διπλά χαρούμενος, αφενός γιατί έχουμε μία σειρά παιχνιδιών που νικάμε αυτόν τον σπουδαίο αντίπαλο, αφετέρου γιατί ήταν τόσο μεγάλη η θέληση και η δίψα των παικτών μου και κάτω από δύσκολες συνθήκες ξεπέρασαν κάθε πρόβλημα.

Οι δύο ομάδες έχουν παίξει τέσσερα παιχνίδια, γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον και δεν υπάρχουν πολλές εκπλήξεις. Ο Π.Α.Ο.Κ. αντέστρεψε τους ακραίους και μας δημιούργησε ένα πρόβλημα στο πως θα τον αντιμετωπίσουμε και κρίθηκαν όλα στις λεπτομέρειες.

Όποιος φίλαθλος του Παναθηναϊκού και του ελληνικού βόλεϊ αν θυμάται τον Παναθηναϊθκό πριν κάποια χρόνια, θα ξέρει ότι δεν βλέπαμε καν τους τελικούς. Σε αυτή τη φάση θέλουμε να είμαστε στους τελικούς. Αν το κάνουμε, κάποιον θα κερδίσουμε, από κάποιον θα χάσουμε. Όλα τα άλλα θα έρθουν».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Δ. Ανδρεόπουλου”,”description”:”Οι Πράσινοι κέρδισαν τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ και κατέκτησαν το Super Cup. “,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMS8wNC8yMC8wOV81MF82M2I1ZGQwZTVlMmMyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M33S”,”uploadDate”:”2023-01-04T20:11:57.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cpjoea2pkrfd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ