fbpx

Σούπερ Καπ, Μιλενκόσκι: «Ελπίζω ότι… πήραμε το μάθημα μας στα τελευταία τρία παιχνίδια από τον Παναθηναϊκό»

Σούπερ Καπ, Μιλενκόσκι: «Ελπίζω ότι… πήραμε το μάθημα μας στα τελευταία τρία παιχνίδια από τον Παναθηναϊκό»

Με τη συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης το Σούπερ Καπ μεταξύ του πρωταθλητή 2022 Παναθηναϊκού και του κυπελλούχου 2022 ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο την Τετάρτη (4/11) στις 19:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ-3.

Στα κομμάτια όπου πρέπει να βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ, στάθηκε ο τεχνικός του Δικεφάλου, Γιόσκο Μιλενκόσκι, με τον έμπειρο προπονητή να κάνει μία… πρόωρη ανάλυση του μεγάλου αγώνα.

Ο “ασπρόμαυρος” προπονητής ξεκίνησε λέγοντας τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ για να παίξουμε έναν σημαντικό αγώνα, ένα τελικό, ειδικά για εμάς, που χάσαμε τα τελευταία τρία παιχνίδια από τον Παναθηναϊκό έως τώρα σε πρωτάθλημα και League Cup. Ελπίζω ότι… πήραμε το μάθημα από αυτούς τους αγώνες, ώστε να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι.

Με απόλυτο σεβασμό απέναντι σε μία ομάδα που κέρδισε πέρσι δύο διοργανώσεις. Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν βρεθήκαμε κοντά στο να κερδίσουμε, αλλά σε κάποια σημεία εξ’ αυτών χάσαμε την υπομονή και την συγκέντρωσή μας, αύριο πιστεύω πως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι καλύτερο και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχω καλές εντυπώσεις από τη διοργάνωση, μιας και πέρσι με το Φοίνικα κατακτήσαμε το τρόπαιο. Φέτος το επίπεδο είναι ακόμη πιο υψηλό, οπότε και οι απαιτήσεις του αγώνα είναι ανάλογες».

Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν από το τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό πριν από λίγες ημέρες, είπε: «Πρέπει σε κάποια σημεία που χάνουμε τη συγκέντρωσή μας και την υπομονή μας να το δουλέψουμε, και σε τακτικό σημείο να είμαστε καλύτεροι σε σερβίς και κόντρα μπάλα, μαζί φυσικά και με τη θέληση για τη νίκη».

Για τον Κόστα, ανέφερε: «Είναι καλύτερα, προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες και πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί πιο έτοιμος σε σχέση με το ματς του League Cup».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ