fbpx

Σούπερ Καπ: H είσοδος των θεατών και η Συνέντευξη Τύπου για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (pic)

Σούπερ Καπ: H είσοδος των θεατών και η Συνέντευξη Τύπου για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (pic)

Την Τετάρτη 04/01 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση για το Σούπερ Καπ μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο στο Ηράκλειο, στις 19:15, και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ-3.

Μία μέρα πριν, την Τρίτη 03/01, έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου, στη 13:00 μετά το μεσημέρι στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας, όπου θα παραστούν οι αρχηγοί και οι προπονητές των ομάδων, και φυσικά εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών, δηλαδή, της Περιφέρειας Κρήτης, της ΓΓΑ, της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα που είναι διαβαθμισμένος και δεν θα γίνει με οργανωμένους οπαδούς των δύο ομάδων, αλλά με άτομα που έχουν δηλωθεί επώνυμα από τους δύο συλλόγους, αθλητές και αθλήτριες συλλόγων της Κρήτης, μαθητές με τους γονείς τους, διαιτητές και παράγοντες σωματείων της Κρήτης.

Όσοι και όσες ανήκουν σε αυτές τις ομάδες μπορούν και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπορούν να στέλνουν την αίτηση τους μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης 3 Ιανουαρίου στο e-mail [email protected].

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ