fbpx

Γιόσκο Μιλενκόνσκι: «Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό και να κερδίσουμε»

Γιόσκο Μιλενκόνσκι: «Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό και να κερδίσουμε»

Ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο «PAOK Sports Arena» με 1-3 στα σετ, στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα της προημιτελικής φάσης του League Cup «Νίκος Σαμαράς», με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ημιτελικών.

Ο “Δικέφαλος του Βορρά”, αν και προηγήθηκε στο παιχνίδι, δέχθηκε την ανατροπή από τους “πράσινους”, που στα τελευταία δύο σετ της αναμέτρησης έχτιζαν από νωρίς τη διαφορά από τους γηπεδούχους, για να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις προσπάθειές τους για την πρόκριση.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόνσκι εξέφρασε ανοιχτά τον προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας του, ειδικά στα τελευταία δύο σετ, ενώ είπε πως οι παίκτες του έχουν την ευκαιρία να πάρουν ρεβάνς από το “τριφύλλι” στο Σούπερ Καπ.

«Παίξαμε καλά για δυο σετ και μετά αφήσαμε το παιχνίδι. Το πρώτο παιχνίδι ήταν το πρόβλημα για εμάς. Ήταν δύσκολο σήμερα. Ειδικά στο τελευταίο σετ σταματήσαμε να παίζουμε», είπε αρχικά ο Γιόσκο Μιλενκόνσκι.

«Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό και να κερδίσουμε, αφού χάσαμε στις λεπτομέρειες όλα τα παιχνίδια. Έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε στο Σούπερ Καπ. Είμαστε λυπημένοι. Πρέπει να αναλύσουμε και να δούμε τι συμβαίνει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ