fbpx

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Πέρα από τις εντάσεις, τα ευχαριστιόμαστε τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ»

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Πέρα από τις εντάσεις, τα ευχαριστιόμαστε τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ»

Την πρόκριση στον ημιτελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» πήρε ο Παναθηναϊκός, μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του ΠΑΟΚ με 1-3 στα σετ, στην «PAOK Sports Arena», μετά από μία ώρα και 59 λεπτά αγώνα.

Οι “πράσινοι”, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στα σετ, κατάφεραν να επιστέψουν δυναμικά στο τάραφλεξ, και να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, πανηγυρίζοντας στο τέλος μια μεγάλη επικράτηση, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ο προπονητής του “τριφυλλιού”, Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα σχετικά με το που κρίθηκε το παιχνίδι, αλλά και γενικότερα το πως αντιμετωπίζει τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, που πάντα έχουν την αύρα ενός ντέρμπι.

«Είμαστε στον ημιτελικό τώρα, οπότε έχουμε δρόμο ακόμα. Μία σημαντική νίκη, η οποία έδινε πρόκριση. Μας πήγαν καλά τα πράγματα. Χάσαμε το πρώτο στις λεπτομέρειες, κερδίσαμε το δεύτερο στις λεπτομέρειες», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

«Εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα χρυσό σετ, γιατί σε όλη τη σειρά τα παιχνίδια είναι πολύ ανταγωνιστικά. Είναι ισοδύναμες οι ομάδες. Έχουμε παίξει τρία παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα πάμε και για τέταρτη. Είναι ωραία παιχνίδια, μεγάλα σε διάρκεια. Πέρα από τις εντάσεις, τα ευχαριστιόμαστε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ