fbpx

CEV Cup Γυναικών: Με στόχο την πρόκριση στην Τσεχία ο ΠΑΟΚ

CEV Cup Γυναικών: Με στόχο την πρόκριση στην Τσεχία ο ΠΑΟΚ

Μετά τη νίκη με 3-2 σετ στη Θεσσαλονίκη, περίπου μία εβδομάδα πριν, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη 21/12 στις 19:00 στο Μπρνο την τοπική Κράλοβο, στο πλαίσιο των “32” του CEV Cup Γυναικών, με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στον τελευταίο του αγώνα για το έτος, ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα ψάξει στην Τσεχία μία δεύτερη νίκη ή την ήττα στο tie break (στη χειρότερη περίπτωση), και μετά επικράτηση στο χρυσό σετ, ώστε να προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, εκεί όπου ήδη βρίσκεται από σήμερα ο Ολυμπιακός.

«Είναι σίγουρα ένα σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο του θεσμού. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50, σε κάθε περίπτωση όταν το πρώτο παιχνίδι τελειώνει 3-2 ή 2-3, στο δεύτερο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη», δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μάρκο Φενόλιο.

Είμαστε έτοιμοι και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα παλέψουμε και ελπίζω να πάρουμε την πρόκριση.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ