fbpx

Οι αλλαγές σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και η επιστροφή της Λαμπρούση στην Ελλάδα

Οι αλλαγές σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και η επιστροφή της Λαμπρούση στην Ελλάδα

Με την χειμερινή μεταγραφική περιόδο να έχει ξεκινήσει, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ψάχνουν πως θα ενισχυθούν, ώστε να επιστρέψουν “φρέσκοι” στο δεύτερο μέρος της Volley League γυναικών.

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές προκειμένου η ομάδα να σοβαρευτεί και να μπορέσει να μπει σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου ξανά. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ψάχτηκαν νωρίς νωρίς για την Ολλανδή πασαδόρο Λάουρα Ντικέμα, η οποία ωστόσο προτίμησε την επιστροφή της στο Καμπιονάτο και την ιταλική Ματσεράτα.

Η Φρέγια Όλμπρεχτ στο κέντρο, δεν έχει αποδόσει όπως θα ήθελαν οι Πειραιώτες μέχρι στιγμής και είναι πολύ πιθανή η αλλαγή, κάτι που ενισχύει και τα σενάρια ξένης πασαδόρου με Ελληνίδα μπλοκέρ στη θέση της Βελγίδας.

Για να συμβεί αυτό πρέπει να βρει καλή ελληνίδα κεντρική και να κρατήσει την Όλμπρεχτ ως 5η ξένη που θα παίζει σίγουρα στα ευρωπαϊκά κύπελλα και θα εναλλάσσεται με τις υπόλοιπες στο πρωτάθλημα.

Η μοναδική ελληνίδα που μπορεί να βρεθεί στην εξάδα του Ολυμπιακού, ως κεντρικός είναι η Τζίνα Λαμπρούση μετά από δύο χρόνια στην Γαλλία και λίγους μήνες στην Ρουμανία, όπου ο μέντορας της Τζιάνι Καπράρα δεν την έχει βασική.

Εκτός του Ολυμπιακού στο “παιχνίδι” για την Λαμπρούση, μπαίνει και η ΑΕΚ, που δίνει μάλιστα πολλά περισσότερα λεφτά από τους “ερυθρόλευκους”, με την διεθνή μπλοκέρ να έχει πολλές και δελεαστικές προτάσεις από την Ελλάδα, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος.

Στην Ένωση, ο νέος τεχνικός Γιουνούς Οτσάλ, θέλει να ενισχύσει το σύνολο της ομάδας του. Η ΑΕΚ, εκτός της κεντρικού, ψάχνει ελληνίδα και ξένη ακραία με υποδοχή, αναζητά την αντικαταστάτρια της Καλντερόν και δεν αποκλείεται να κάνει πέραν της μίας μεταγραφικής κίνησης. 

Από την άλλη, στον Παναθηναϊκό ο νέος τεχνικός Γιάννης Καλμαζίδης κοιτάζει την αγορά προκειμένου να δει τι μπορεί να πάρει σε επίπεδο ξένης αλλά και σε επίπεδο Ελληνίδας γιατί σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, οι “πράσινες” φέτος υστερούν σε βάθος πάγκου γεγονός που δυσχεραίνει ακόμα και την προπόνηση. Να σημειωθεί ότι, ήδη το “τριφύλλι” αποχαιρέτησε τη νεαρή διαγώνιο Αναστασία Ίβκοβιτς.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, η Παναγιώτα Ξανθοπούλου, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ και θα είναι μαζί με την συμπαίκτρια της στην Εθνική, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου. Από την άλλη, η Αναγνώστου θα βρεθεί στα Βριλήσσια, ενώ αποχώρησε για λόγους υγείας η Μαριαλένα Δραγουμάνου από τον Απολλώνιο, που ψάχνει την αντικαταστάτρια της. Ο Πανιώνιος θα επιστρέψει φουλ ανανεωμένος, ώστε για να καλύψει το χαμένο έδαφος, με πρώτο μεταγραφικό “μπαμ” την Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Η Έλενα Μπάκα επιστρέφει από την Αμερική και την “κοιτάζει” ο Άρης που πρόσθεσε δυο νέες ξένες στο ρόστερ του, τις Καϊσέδο, Μπέτσεβα. 

Επιστρέφει στην Ελλάδα και η Αριάνα Πίρβ που κάνει προπόνηση στη Θεσσαλονίκη και έχει προτάσεις από Άρη και ΑΟ Θήρας. Ο Παναθηναϊκός εξετάζει το ενδεχόμενος της Πασιά για δεύτερη πάσα, οι Μακεδόνες έκλεισαν ξένη πασαδόρο, ενώ ο ΠΑΟΚ παίρνει την Τριλυράκη από τον Βότση και φουλάρει για τρίτη ξένη ακραία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ