fbpx

Κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου ο Ολυμπιακός στους “8” του Challenge Cup

Κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου ο Ολυμπιακός στους “8” του Challenge Cup

Τη Στεάουα Βουκουρεστίου θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, στα πλαίσια των προημιτελικών του Challenge Cup, ένας αντίπαλος που σίγουρα δεν μπορούν να υποτιμήσουν οι “ερυθρόλευκοι”.

Η Ρουμάνικη ομάδα κατάφερε να πάρει μία πολύ μεγάλη πρόκριση από τη φάση των “16” της διοργάνωσης, βγάζοντας έξω την Χάποελ Μάτε Άσερ, ενώ είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 3-2 σετ, μιας και την κέρδισε χθες Πέμπτη 15/12 με 3-1 σετ.

Στη φάση των “32” είχε πιο εύκολο έργο απέναντι στην Τίκεριτ Κόκολα, την οποία κέρδισε με 3-2 σετ στην Φινλανδία, και ολοκλήρωσε τη δουλειά στο “σπίτι” της με 3-0.

Στο εγχώριο πρωτάθλημά της βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, μετρώντας 26 βαθμούς, έναντι 30 της Ντιναμό, που είναι πρώτη στην κατάταξη, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως στη σύνθεσή της έχει αρκετούς έμπειρους παίκτες, με μόλις πέντε εξ’ αυτών να είναι ξένοι.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 11/01 και οι ρεβάνς στις 25/01 με συν ή πλην μία ημέρα. Εάν οι δύο Ελληνικές ομάδες περάσουν στους διπλούς ημιτελικούς, αυτοί θα διεξαχθούν στις 08/03 και 15/03.

Τα ζευγάρια της φάσης των “8” του Challenge Cup:
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) – Ομόνοια (Κύπρος)
Μπαστάρντο (Πορτογαλία) – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Ελλάδα) – Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)
Οράιον Ντοντιτσέιμ (Ολλανδία) – Παναθηναϊκός Α.Ο. (Ελλάδα)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ