fbpx

Challenge Cup: Τα ζευγάρια των προημιτελικών και οι αντίπαλοι των “αιωνίων”

Challenge Cup: Τα ζευγάρια των προημιτελικών και οι αντίπαλοι των “αιωνίων”

Η Οράιον Ντοντιτσέιμ θα είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά του Challenge Cup ανδρών, ενώ αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι η Στεάουα Βουκουρεστίου.

Η αντίπαλος των “πρασίνων” στη φάση των “16” προκρίθηκε σε βάρος της Μούροφ Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν με δύο νίκες 3-1 σετ εντός και εκτός έδρας.

Από την άλλη, η αντίπαλος των “ερυθρόλευκων” πέτυχε μεγάλη ανατροπή στη φάση των “16” απέναντι στη Χάποελ Μάτε Άσερ που νωρίτερα είχε αποκλείσει τον ΑΟΝΣ Μίλων. Η Χάποελ στο Ισραήλ είχε νικήσει 3-2 σετ αλλά στη ρεβάνς που έγινε στις (15/12) στο Βουκουρέστι η Στεάουα νίκησε 3-1 σετ και προκρίθηκε.

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας στις 11 Ιανουαρίου 2023 και ο Ολυμπιακός εντός έδρας. Εάν, οι δύο ελληνικές ομάδες προκριθούν στους ημιτελικούς θα βρεθούν αντίπαλοι και θα έχουμε διπλό ελληνικό εμφύλιο για μία θέση στον τελικό.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 11 Ιανουαρίου και οι ρεβάνς στις 25 Ιανουαρίου με συν ή πλην μία ημέρα. Εάν οι δύο ελληνικές ομάδες περάσουν στους διπλούς ημιτελικούς θα γίνουν 8 και 15 Μαρτίου.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Ομόνοια (Κύπρος)
Μπαστάρντο (Πορτογαλία)-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)
Ολυμπιακός ΣΦΠ (Ελλάδα)-Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)
Οράιον Ντοντιτσέιμ (Ολλανδία)-Παναθηναϊκός ΑΟ (Ελλάδα)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ