fbpx

Απέναντι στην Οράιον Ντοντιτσέιμ ο Παναθηναϊκός στους “8” του Challenge Cup

Απέναντι στην Οράιον Ντοντιτσέιμ ο Παναθηναϊκός στους “8” του Challenge Cup

Έναν αρκετά δύσκολο και απρόβλεπτο αντίπαλο θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός στους “8” του Challenge Cup, την Ολλανδική Οράιον Ντοντιτσέιμ, με φόντο μία θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Οράιον Ντοντιτσέιμ απέκλεισε στη φάση των «16» την Μούροφ Μπακού από το Αζερμπαϊτζάν, με δύο νίκες 3-1 σετ εντός και εκτός έδρας, ενώ νωρίτερα είχε προκριθεί σε βάρος της Στρόσεν από το Λουξεμβούργο, με δύο πολύ εύκολες νίκες με 3-0 σετ.

Στο Ολλανδικό πρωτάθλημα μετράει 10 νίκες και 4 ήττες, και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό έως τώρα 30 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Απελντόρν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στη σύνθεση της έχει τον ακραίο και διεθνή με την Εθνική Αυστραλίας, Ανταμ Γουάιτ, αλλά και τον Βραζιλιάνο ακραίο Εντσον Φελιτσίσιμο.

Στη διαγώνιο έχει τον γνωστό από το πέρασμά του από την Ελλάδα, τον Φινλανδό Σαμούλι Καϊσλασάλο, ο οποίος τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στον Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 11/01 και οι ρεβάνς στις 25/01 με συν ή πλην μία ημέρα. Εάν οι δύο Ελληνικές ομάδες περάσουν στους διπλούς ημιτελικούς, αυτοί θα διεξαχθούν στις 08/03 και 15/03.

Τα ζευγάρια της φάσης των “8” του Challenge Cup:
Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) – Ομόνοια (Κύπρος)
Μπαστάρντο (Πορτογαλία) – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (Ελλάδα) – Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)
Οράιον Ντοντιτσέιμ (Ολλανδία) – Παναθηναϊκός Α.Ο. (Ελλάδα)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ