fbpx

Οι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης το διάστημα 13-15 Δεκεμβρίου

Οι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης το διάστημα 13-15 Δεκεμβρίου

Ο Βασίλης Βασιλειάδης θα είναι 1ος διαιτητής στην αναμέτρηση της Γερμανικής Φριντριχσάφεν με την Σέρβικη Βοϊβοντίνα για το Champions League Ανδρών (13/12).

Ο Νίκος Φραγκάκης θα είναι 2ος διαιτητής στο παιχνίδι της Ελβετικής Σενουά Γενεύης με την Τούρκικη Γαλατάσαραϊ για το CEV Cup ανδρών (14/12).

Ο Κώστας Βουδούρης θα είναι 2ος διαιτητής στο παιχνίδι της Τσεχικής Όλομουτς με την Γαλλική Τερβίλ για το CEV Cup γυναικών (14/12).

Η Λώρα Κυριοπούλου θα είναι 2η διαιτητής στο παιχνίδι της Βόσνικης Μπρτσκό με την Ουγγρική Μπεκέσκαμπα για το CEV Cup γυναικών (14/12).

Ο Γιάννης Ιωαννίδης θα είναι 2ος διαιτητής στο παιχνίδι της Τούρκικης Γαλατασαράι της Ανθής Βασιλαντωνάκη με την Ιταλική Σκαντίτσι για το CEV Cup γυναικών (14/12).

Η Ειρήνη Μουλά θα είναι 1η διαιτητής στο παιχνίδι της Χέρτσεγκ Νόβι από το Μαυροβούνιο κόντρα στην Βελγική Μπέβερεν για το Challenge Cup γυναικών (13/12).

Ο Μανώλης Γεωργιάδης θα είναι 1ος διαιτητής στο παιχνίδι της Ράνταμπεργκ από τη Νορβηγία κόντρα στην Ντελγκάντα από τη Πορτογαλία για το Challenge Cup γυναικών (14/12). Στο επαναληπτικό που θα γίνει μία μέρα αργότερα, πάλι στη Νορβηγία ο Μανώλης Γεωργιάδης θα είναι 2ος διαιτητής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ