fbpx

League Cup «Νίκος Σαμαράς»: Το πάνω χέρι για την πρόκριση Ολυμπιακός, Μίλωνας και Φοίνικας Σύρου – Το πανόραμα

League Cup «Νίκος Σαμαράς»: Το πάνω χέρι για την πρόκριση Ολυμπιακός, Μίλωνας και Φοίνικας Σύρου – Το πανόραμα

Έτοιμοι να κλειδώσουν την πρόκριση τα ημιτελικά του League Cup «Νίκος Σαμαράς» είναι ο Ολυμπιακός, ο Μίλωνας και ο Φοίνικας Σύρου, μετά τις νίκες τους με 3-0 σετ στον πρώτο χρονικά αγώνα, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.

Οι “ερυθρόλευκοι”, έχοντας κερδίσει με 3-0 σετ στο Ζηρίνειο την Κηφισιά, στον επαναληπτικό στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη (19:30) τους αρκούν απλά δύο σετ για να πάρουν το εισιτήριο για τους “4”, όπου εκεί θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Φοίνικας ΟΝΕΧΆθλος Ορεστιάδας.

Στο γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» της Πολίχνης (18:30), ο Πήγασος θα υποδεχθεί το Μίλωνα στον επαναληπτικό προημιτελικό του 3-0 της Νέας Σμύρνης, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν μια ολική ανατροπή, καθώς πρέπει να νικήσουν με 3-0 ή 3-1 σετ, και να παίξει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα της ημέρας, Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ και Άθλος Ορεστιάδας θα αγωνιστούν στο γυμναστήριο «Δ. Βικέλας» στην Ερμούπολη, για τον επαναληπτικό του 3-0 στην Ορεστιάδα. Οι νησιώτες έχουν τον απόλυτο έλεγχο της πρόκρισης, μιας και τους αρκούν δύο σετ για να περάσουν στον επόμενο γύρο.

Το πανόραμα:
18.00 Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ-Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας
19.00 Πήγασος Πολίχνης-Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
19.30 Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ