fbpx

Volley League Ανδρών: Όλα έτοιμα για το μεγάλο ντέρμπι “αιωνίων” στο κλειστό του Άγιο Θωμα (pics)

Volley League Ανδρών: Όλα έτοιμα για το μεγάλο ντέρμπι “αιωνίων” στο κλειστό του Άγιο Θωμα (pics)

Το μεγάλο ντέρμπι στην Volley League ανδρών ανάμεσα στον πρωταθλητή της σεζόν 2021-22 Παναθηναϊκού και του πρωτοπόρου και μόνου αήττητου Ολυμπιακού δεσπόζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι θα δώσουν ένα ντέρμπι με την παρουσία οπαδών τους στον Άγιο Θωμά, ύστερα από τη τιμωρία τους, που έπαιξαν χωρίς θεατές με ΠΑΟΚ και Φοίνικα. Μετά την ήττα με 3-0 από το Μίλωνα και τον χαμένο βαθμό στην Ορεστιάδα θέλουν να εκμεταλευτούν την έδρα τους και και να πλησιάσουν τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ο οποίος ήδη έχει οικοδομήσει προβάδισμα με +4 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός με 10 βαθμούς μοιράζεται την 3η θέση μαζί με Μίλωνα και Κηφισιά.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για το γόητρο φυσικά αλλά και για να αποκτήσει τεράστια βαθμολογικό πλεονέκτημα για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται σαφώς πιο δυνατοί από πέρυσι και επί πλέον θέλουν να σπάσουν το πράσινο σερί των 5 συνεχόμενων νικών. Η ομάδα του Αλμέρτο Τζουλιάνι έχει 14 βαθμούς σε 5 αγώνες με μοναδική απώλεια τον βαθμό που άφησε στην Ορεστιάδα. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί ότι, ο Παναθηναϊκός στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό μετράει σερί νικών 5-0.

Το “αιώνιο” ντέρμπι αναμένεται ιδιαίτερα εκρηκτικό, φέτος για έναν λόγο παραπάνω, καθώς οι δύο ομάδες διαθέτουν από έναν Κουβανό που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός έχει τον Φερνάντο Ράμος Ερνάντες και ο Ολυμπιακός τον Σαλβαντόρ Ολίβα Ιντάλγκο.

Από το 1998 που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων έχουν γίνει 73 αγώνες πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες 45-28. Ο Παναθηναϊκός στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό μετράει σερί νικών 5-0.

Πανόραμα 6ης αγωνιστικής Volley League Ανδρών:

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022
17.00 | ΑΟΠ Κηφισιάς-ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας
21.30 | ΠΑΟΚ-ΑΟΝΣ Μίλων
21.30 | Παναθηναϊκός ΑΟ-Ολυμπιακός ΣΦΠ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022
17.30 | ΟΦΗ-ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
19.00 | ΦΕΣ Αριστοτέλης-Πήγασος Πολίχνης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ