fbpx

Ερνάντεζ στο Apexsports: «Στόχος μου να κατακτήσω όλα τα τρόπαια»

Ερνάντεζ στο Apexsports: «Στόχος μου να κατακτήσω όλα τα τρόπαια»

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ, μίλησε αποκλειστικά στο Apexsports και τον Νίκο Ιωάννου σε μια συνέντευξη που αποκάλυψε τους στόχους του και τι έπαιξε ρόλο να βρεθεί στον Παναθηναϊκό.
  
Ο Κουβανός βολεϊμπολίστας, την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Χάλκμπανκ και βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στη φάση των “4” στο Challenge Cup. Μάλιστα ο ίδιος θαύμασε τους οπαδούς του Τριφυλλιού και το δήλωσε από την πρώτη στιγμή και στο επαναληπτικό παιχνίδι στην Ελλάδα, κατευθύνθηκε προς την εξέδρα και υποκλίθηκε στους φιλάθλους.

Από εκεί και έπειτα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ζητούσαν από τον ίδιο να βρεθεί την νέα χρονιά στην ελληνική ομάδα, όπερ και εγένετο .

Μπορεί ο Ερνάντεζ να βρίσκεται μόλις λίγο καιρό στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αλλά δείχνει πόσο λατρεύει τόσο την ομάδα όσο και τους οπαδούς της.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πως νιώθεις που είσαι στον Παναθηναϊκό;
«Νιώθω πολύ καλά και χαρούμενος που επέλεξα αυτόν τον σύλλογο. Ήταν η πρώτη μου επιλογή και ήρθα στην Ελλάδα»

Πως βλέπεις τον κόσμο του Παναθηναϊκού και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί;
«Η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο και υποστηρίζουν πάντα όλες τις ομάδες του συλλόγου»

Πόσο μακριά πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει η ομάδα τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα;
«Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ πως μπορούμε να φτάσουμε πολύ μακριά, μέχρι τους τελικούς δηλαδή, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη»

Έχεις θέσει κάποιους προσωπικούς στόχους;
«Ναι, στόχος μου είναι να κατακτήσω όλα τα τρόπαια που μπορώ να πάρω»

Τι σε έκανε να υπογράψεις στον Παναθηναϊκό;
«Δεν θα μπορούσα να το κρύψω. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι ο λόγος σε πρώτη φάση. Από από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν το ποσό με ήθελαν στην ομάδα και πόσο με αγάπησαν, πριν καν έρθω στην Ελλάδα»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ