fbpx

Challenge Cup: ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στη μάχη των “16”

Challenge Cup: ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στη μάχη των “16”

Εξαιρετική πορεία έχουν μέχρι στιγμής οι Ελληνικές ομάδες στο Challenge Cup ανδρών, αφού Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, πήραν αφμότεροι το εισιτήριο για την φάση των “16” της διοργάνωσης, πραγματοποιώντας μάλιστα και σπουδαίες εμφανίσεις. Με αυτόν το τρόπο η Ελλάδα έχει τρεις εκπροσώπους στην Ευρώπη, κάτι που θα βοηθήσει, σίγουρα και στην κατάταξη της.

Οι πρώτοι αγώνες των τριών εκπροσώπων θα διεξαχθούν σύντομα, στις 29 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου και οι ρεβάνς θα γίνουν 13-15 Δεκεμβρίου.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε επί της Οντολένα Βόντα και στους “16”  θα αντιμετωπίσει τη νορβηγική Μπέργκεν που νίκησε δύο φορές τη Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία με 3-0. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Νορβηγία και η ρεβάνς στην Αθήνα.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε σε βάρος της Κομάρνο και στη φάση των “16” θα αντιμετωπίσει τη Ντέγια Βόλεϊ Μπουργκάς από τη Βουλγαρία η οποία απέκλεισε την ελβετική Λοζάνη με δύο νίκες εντός εκτός έδρας με 3-1 σετ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Ρέντη και η ρεβάνς στη Βουλγαρία.

Ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση επί της Μοντάνα θα μάθει οριστικά τον αντίπαλο του την Πέμπτη 17/11 όπου παίζουν τη ρεβάνς τους Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Καζίνσμπάρτσικα (Ουγγαρία). Η Μακάμπι νίκησε 3-1 εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα και στην έδρα της χρειάζεται δύο σετ για την πρόκριση. Εφόσον προκριθεί θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα των “16”. Η ρεβάνς θα γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ