fbpx

Volley League Γυναικών: MVP της 4ης αγωνιστικής η Οντριάνα Φιτζμόρις του Μαρκόπουλου

Volley League Γυναικών: MVP της 4ης αγωνιστικής η Οντριάνα Φιτζμόρις του Μαρκόπουλου

Η Οντριάνα Φιτζμόρις του ΑΟ Μαρκοπούλου είναι η ΚΥΑΝΑ MVP της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2022-2023.

Η διαγώνια του ΑΟΜ είχε 21 πόντους με 19/34 επιθέσεις, 2 άσσους στη νίκη της ομάδας της με 3-0 σετ επί του Άρη.

Να σημειωθεί ότι, η ομάδα των Μεσογείων, μέχρι στιγμής είναι αήττητη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις έναν βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Η MVP της 4ης αγωνιστικής, μίλησε στην ΕΟΠΕ για την απόφασή της να έρθει στην Ελλάδα για το Μαρκόπουλο, λέγοντας τα εξής: «Όταν έψαχνα ομάδα, στο μεγαλύτερος μέρος των προτάσεων, είχα ως προτεραιότητα να δω το προπονητικό επιτελείο γιατί ήθελα να δουλέψω. Μιλώντας με το Μαρκόπουλο, τη διοίκηση και το επιτελείο, είδα ότι ήταν αυτό που ήθελα. Να δυναμώσω, να δουλέψω το παιχνίδι μου και να βελτιωθώ με ανθρώπους που θέλω να έχω δίπλα μου. Είχα στο Κάνσας στο σχολείο έναν Έλληνα και του έκανα αρκετές ερωτήσεις πριν αποφασίσω να έρθω στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα» και συνέχισε για το βραβείο της καλύτερης παίκτριας, τονίζοντας: «Εκτιμώ αυτή την αναγνώριση. Γενικά η νίκη αυτή ήταν επιβεβαίωση ότι παίζουμε καλά ομαδικά, ατομικά και έχουμε διάρκεια. Κάθε κομμάτι της ομάδας έχει ενωθεί καλά. Όλη η ομάδα παίζει καλά, κάνουμε καλό σκάουτινγκ τον αντίπαλό μας. Αφιερώνω το βραβείο στην ομάδα μου, στις συμπαίκτριές μου, στο προπονητικό επιτελείο».

Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ελλάδα είπε: «Είναι πολύ διασκεδαστικά. Δεν είχα έρθει πριν στην Ελλάδα και χαίρομαι να γνωρίζω νέα μέρη, ανθρώπους. Έχω πολλές θετικές εντυπώσεις. Εξερευνώ την Αθήνα, δοκιμάζω το φαγητό. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό, κάθε ομάδα έχει τις δικές τις δυνάμεις και αδυναμίες. Ακόμα μαθαίνω το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ