fbpx

Ιντάλγκο: «Δεν ήθελα να προσβάλλω κάποιον, στην ανάρτηση μου για τον διαιτητή» (pic)

Ιντάλγκο: «Δεν ήθελα να προσβάλλω κάποιον, στην ανάρτηση μου για τον διαιτητή» (pic)

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο twitter, κάνοντας λόγο για τον διαιτητή στο ποδοσφαιρικό ματς μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο.

Ο ακραίος του Ολυμπιακού στο βόλεϊ ανδρών, εμφανίστηκε έξαλλος με τη διαιτησία, αφού χαρακτήρισε πουλημένο τον Γιάκομπ Κέλετ για την απόφασή του να δώσει πέναλτι υπέρ των “πράσινων”.

Συγκεκριμένα, έγραψε στην χθεσινή (6/11) του ανάρτηση: «Ο διαιτητής ήταν πουλημένος! Πήγε στο VAR και δεν πήρε τη σωστή απόφαση! Απίστευτο! Τώρα ξέρω γιατί παίρνω κίτρινη κάρτα σε κάθε αγώνα! Δεν αφήνουν τους παίκτες να παίξουν, θέλουν απλώς να επηρεάσουν τους αγώνες. Κακές διαιτητικές αποφάσεις».

Ο Κουβανός παίκτης των “ερυθρόλευκων”, αφού κατέβασε το παραπάνω ποστ, προχώρησε σε ένα νέο, τονίζοντας ότι: «Σχετικά με τα χθεσινά μου σχόλια για τον διαιτητή… δεν έψαχνα να προσβάλλω κάποιον ή να πω κάτι κακό. Κρατάω την άποψη ότι ο διαιτητής έκανε μια κακή απόφαση και ένα λάθος, που όλοι οι άνθρωποι, μπορεί να κάνουμε. Εύχομαι σε όλους σας μια ήρεμη μέρα.
Αυτή είναι η γνώμη μου. Πάμε Ολυμπιακός».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ