fbpx

Volley League Ανδρών, 2η αγωνιστική: MVP ο διαγώνιος του Αριστοτέλη Σκύδρας, Λιοσμπέλ Ινγκλέσιας Μέντεζ (pic)

Volley League Ανδρών, 2η αγωνιστική: MVP ο διαγώνιος του Αριστοτέλη Σκύδρας, Λιοσμπέλ Ινγκλέσιας Μέντεζ (pic)

Ο Λιοσμπέλ Ινγκλέσιας Μέντεζ του ΦΕΣ Αριστοτέλη Σκύδρας, αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League ανδρών, επί του Άθλος Ορεστιάδας με 3-2 σετ στον αγώνα που έγινε στο γυμναστήριο των Καλυβίων.

Πρόκειται για την πρώτη νίκη του Αριστοτέλη στη Volley League. Ο Κουβανός διαγώνιος σημείωσε 18 πόντους στη νίκη επί του Άθλου με 3-2 σετ. Μάλιστα, οι 5 από αυτούς ήταν άσσοι οι 12 από επιθέσεις και ο ένας από μπλοκ.

Είναι η πρώτη φορά που παίκτης του ΦΕΣ Αριστοτέλη Σκύδρας αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός.

Ο βολεϊμπολίστας του Αριστοτέλη, γεννήθηκε στις 13 Mαρτίου 1995, έχει ύψος 2.00 και αγωνίζεται διαγώνιος.

Ο Λιοσμπέλ Ινγκλέσιας Μέντεζ δήλωσε για την πρώτη διάκριση του στην Ελλάδα: «Χαίρομαι πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσε ο ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας για να παίξω στην Ελλάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ανθρώπους της ομάδας εδώ και την προσοχή που μας δείχνουν. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλοι μαζί και η νίκη επί του Άθλου ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά. Η διάκριση αυτή ανήκει σε όλη την ομάδα. Εύχομαι να συνεχίσουμε όλοι μαζί έτσι, να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά και να έχουμε καλή σεζόν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ