fbpx

Volley League Γυναικών, 2η αγωνιστική: Πρώτος και μόνος στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Volley League Γυναικών, 2η αγωνιστική: Πρώτος και μόνος στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η 2η αγωνιστική της Volley League Γυναικών, με το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Σε αντίθεση με το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ, το “τριφύλλι” ήταν αποφασιστικό και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό στο πρώτο αιώνιο ντέρμπι της σεζόν για φέτος.

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στη Volley League γυναικών και ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας της Θέτιδας Βούλας στην Αθήνα με 0-3 σετ και ανεβαίνοντας μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η ΑΕΚ επιβλήθηκε 3-0 σετ του ΑΟ Λαμίας, στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας. Η Ένωση έφτασε με άνεση στη νίκη και το τρίποντο, σημειώνοντας το πρώτο θετικό της αποτέλεσμα τη φετινή αγωνιστική σεζόν, μετά την ήττα της πρεμιέρας.

Τη πρώτη του νίκη πανηγύρισε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε με 3-0 σετ στην έδρα του Αιγάλεω. Οι Θεσσαλονικές με όπλο το σερβίς και το μπλοκ που τους απέφεραν 19 πόντους, πήραν τη πρώτη τους φετινή νίκη. Το Αιγάλεω στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία πάλεψε το παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο σετ.

Μετά από μια μάχη 130 λεπτών ο ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil έφυγε από το “Αντώνης Φώτσης” με το δίποντο και τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς. Αυτή ήταν ταυτόχρονα και η πρώτη ήττα του Ηλυσιακού, που ενώ ήταν καλύτερος σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες (9-8 οι άσσοι, 39%-36% η επίθεση, 12-8 τα μπλοκ) έκανε εννιά περισσότερα λάθη από τον αντίπαλο του και το πλήρωσε.

Να θυμίσουμε ότι, την Παρασκευή (28/10), αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε στην Κηφισιά, με την αναμέτρηση ΖΑΟΝ-ΑΟ Θήρας. Η ομάδα της Σαντορίνης πέρασε νικηφόρα με 3-0 σετ (25-17, 25-18, 25-22) από το Ζηρίνειο απέναντι στη γηπεδούχο ομάδα, που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από 19 χρόνια.

Ο σύλλογος των Κυκλάδων σημείωσε την πρώτη νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα στη δεύτερη κατά σειρά εκτός έδρας αναμέτρησή του, καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί στη Λαμία από το ομώνυμο συγκρότημα με 3-2. Αντίθετα, ο ΖΑΟΝ ηττήθηκε για δεύτερη φορά.

Αποτελέσματα (2η αγωνιστική)

Παρασκευή 28/10

ΖΑΟΝ-ΑΟ Θήρας 0-3

Σάββατο 29/10

ΑΟ Αιγάλεω-ΑΣ Άρης 0-3
ΑΕΚ-ΑΟΚ Λαμίας 2013 3-0
Ηλυσιακός ΑΟ-ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil 2-3
ΑΣΠ Θέτις-ΠΑΟΚ 0-3
Παναθηναϊκός ΑΟ-Ολυμπιακός ΣΦΠ 3-0

Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 6
2. Μαρκόπουλο 5
3. Άρης 4
4. ΑΟ Θήρας 4
5. Ηλυσιακός 4
6. Ολυμπιακός 3
7. ΑΕΚ 3
8. Παναθηναϊκός 3
9. Λαμία 2
10. Θέτις 2
11. ΖΑΟΝ 0
12. Αιγάλεω 0

Πρόγραμμα (3η αγωνιστική)

Τετάρτη 02/11

ΠΑΟΚ-ΑΟ Αιγάλεω
ΑΣ Άρης-ΑΟ Ηλυσιακός
ΑΟ Λαμίας 2013-Παναθηναϊκός ΑΟ
ΑΟ Θήρας-ΑΕΚ
ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil-ΖΑΟΝ
Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΑΣΠ Θέτις

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ