fbpx

Όλγα Στράντζαλη: «Είναι μία επιβράβευση της καθημερινής μου δουλειάς – Οι συμπαίκτριές μου είναι πάντα δίπλα μου»

Όλγα Στράντζαλη: «Είναι μία επιβράβευση της καθημερινής μου δουλειάς – Οι συμπαίκτριές μου είναι πάντα δίπλα μου»

Η Όλγα Στράντζαλη του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ως η ΚΥΑΝΑ MVP της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2022-23, μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στην πρεμιέρα, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η 26χρονη διεθνής ακραία του Δικεφάλου πέτυχε 21 πόντους στην εν λόγω αναμέτρηση, και σίγουρα ήταν κομβικός παράγοντας της διπλής ανατροπής της ομάδας της, ώστε να αποσπάσει τη νίκη.

«Χάρηκα που επέστρεψα στην Ελλάδα και περισσότερο στη Θεσσαλονίκη. Είναι η οικογένειά μου εδώ και αυτό μου έδωσε ένα έξτρα κίνητρο. Το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν η πρεμιέρα και καμία ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη», είπε η Όλγα Στράντζαλη

«Ο αγώνας ήταν φανταστικός με πολλά ράλι και δώσαμε όμορφο θέαμα στο κόσμο. Είμαι χαρούμενη που ξεκινήσαμε με νίκη απέναντι στον πρωταθλητή, ο οποίος είχε βελτιωθεί σε σχέση με τα δύο φιλικά που δώσαμε.

Δείξαμε το χαρακτήρα της ομάδας στις ανατροπές. Δεν αφήνουμε κανένα πόντο να πάει χαμένος και πάντα θα παλεύουμε. Είμαστε ομάδα, καμία δεν ξεχωρίζει και η κάθε μία κάνει τη δουλειά της.

Σίγουρα χαίρομαι για την ανάδειξή μου ως MVP, είναι μία επιβράβευση της καθημερινής δουλειάς. Χωρίς την ομάδα όμως δεν θα είχε γίνει τίποτα, οι συμπαίκτριές μου είναι πάντα δίπλα μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ