fbpx

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του 2004 Χαβιέ Μπόσμα έρχεται Ελλάδα για το FIVB Course

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του 2004 Χαβιέ Μπόσμα έρχεται Ελλάδα για το FIVB Course

Στην Αθήνα θα βρεθεί για το το διεθνές προπονητικό σεμινάριο στο Beach Volley (FIVB Beach Volleyball Coaches Course, 2-6 Νοεμβρίου, Triantafyllidis Arena), ένας από τους κορυφαίους παίκτες του αθληματος και αργυρός Ολυμπιονίκης του 2004. Ο λόγος για τον Ισπανό Χαβιέ Μπόσμα.

Ο Ισπανός άσος έχει πάρει μέρος σε 3 Ολυμπιάδες (Ατλάντα, Σύδνεϋ, Αθήνα) με δύο 5ες θέσεις και ένα μετάλλιο το 2004 αλλά και πλήθος διακρίσεων στα Ευρωπαϊκά και τα Παγκόσμια πρωταθλήματα σε μία σχεδόν 20ετή καριέρα.    

Τι είναι το FIVB Course

Το εξαιρετικά επιτυχημένο 1ο FIVB Course στην χώρα μας είχε διεξαχθεί τον Δεκέμβριο του 2019 με πρωτοβουλία του εκλιπόντα τεχνικού Βαγγέλη Κουτουλέα που ήταν και αυτός που κατά γενική ομολογία συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη του θεσμού διεθνώς.  

Το σεμινάριο που περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική για 5 ημέρες στην Αθήνα αλλά και on-line εκπαίδευση για μεγαλύτερο διάστημα, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του “Triantafyllidis BEACH ARENA” στον Γέρακα.

Πέραν της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που είναι ο κύριος φορέας υλοποίησης, το πρόγραμμα υποστηρίζεται ακόμη από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή μέσω του Olympic Solidarity και φυσικά από την ΕΟΠΕ που το φέρνει για 2η φορά στην χώρα μας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ