fbpx

Μαριαλένα Αρτακιανού στο ApexSports: «Θα διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Μαριαλένα Αρτακιανού στο ApexSports: «Θα διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ με 3-1 σετ, στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.

Παρά τη νίκη τους, οι “ερυθρόλευκες” δυσκολεύτηκαν απέναντι στην Ένωση που έδειξε με το παιχνίδι της ότι είναι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και θα βάλει δύσκολα σε πολλές ομάδες την φετινή σεζόν.

Για την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της ΑΕΚ, μίλησε στο ApexSport.gr το λίμπερο της ομάδας, Μαριαλένα Αρτακιανού, κάνοντας λόγο για το φετινό πρωτάθλημα και για τους στόχους της Ένωσης.

Η διεθνής παίκτρια, έφυγε από την Σαντορίνη και τον ΑΟ θήρας μετά από 8 χρόνια παρουσίας της στο νησί, για να συνεχίσει την αθλητική της καριέρα, για λογαριασμό των “κιτρινόμαυρων” στην Αθήνα.

Η Αρτακιανού ξεκίνησε λέγοντας τα εξής: «Ξέραμε από την αρχή του πρωταθλήματος ότι θα έχουμε ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός, γνωρίζουμε ότι είναι μια από ομάδες που θέλουν να επιστρέψουν στους τίτλους. Θεωρώ ότι, ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με ωραίες φάσεις, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Απο εκεί και πέρα φάνηκαν κάποια δυνατά και κάποια αδύνατα σημεία».

Στην συνέχεια, μίλησε για τους φετινούς στόχους της ΑΕΚ, τονίζοντας: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις, ώστε παιχνίδι με παιχνίδι να φανούμε καλύτερες και να βελτιωθούμε περισσότερο. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα, έχουμε πολύ μέλλον ακόμα μπροστά μας. Η ΑΕΚ έχει θέση υψηλούς στόχους. Πιστεύω ότι αυτό φάνηκε και από την πρώτη εμφάνιση που κάναμε και από το ρόστερ. Θα διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές/τριες και να θαυμάσει ο κόσμος ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ