fbpx

Volley League Ανδρών, ΠΑΟΚ: Θέλει την κορυφή ο Κυπελλούχος Ελλάδος για τη νέα σεζόν

Volley League Ανδρών, ΠΑΟΚ: Θέλει την κορυφή ο Κυπελλούχος Ελλάδος για τη νέα σεζόν

Σε ρυθμούς νέας αγωνιστικής περιόδου κινούνται στις τάξεις του ΠΑΟΚ, που στην αυλαία της Volley League 2022-23 θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τον Πήγασο Πολίχνης, στο γυμναστήριο PAOK Sports Arena, το Σάββατο στις 21:30 το βράδυ.

Τη σεζόν 2021-22 ο ΠΑΟΚ θα γράψει την 44η συμμετοχή του στη Volley League, ενώ από το 2010 μέχρι και το 2021 μόνο δύο φορές έχει πάρει θέση εκτός της πρώτη 4αδας.

Ο δικέφαλος παρότι τερμάτισε στην πρώτη θέση στην Α΄φάση του πρωταθλήματος, τερμάτισε στην 4η θέση.

Κατέκτησε ωστόσο το Κύπελλο Ελλάδας νικώντας στον τελικό τον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ, ενώ στον ημιτελικό απέκλεισε τον Ολυμπιακό όπως και στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ο Μιλενκόνσκι κράτησε 6 παίκτες από την περσινή ομάδα και προχώρησε σε σημαντικές προσθήκες που από τα πρώτα δείγματα αποδεικνύουν πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μεταξύ αυτών που έμειναν είναι ο Καναδός πασαδόρος Μπρετ Γουόλς και ο διεθνής λίμπερο Μενέλαος Κοκκινάκης αλλά και οι κεντρικοί Γιάννης Τακουρίδης, Τάσος Γάτσης.

Αίσθηση προκάλεσε η απόκτηση δύο βασικών παικτών από το ρόστερ της βασικής ομάδας του πρωταθλητή Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα του διεθνή Αλέξανδρου Ράπτη και του Βέλγου διαγώνιου Μπραμ Βαν ντε Ντρις που επέστρεψε και πάλι στον ΠΑΟΚ. Σημαντική προσθήκη και η απόκτηση του Ολλανδού ακραίου Γκάις Γιόρνα και του Βραζιλιάνου κεντρικού Ντέιβιντ Κόστα που ήταν από τους κορυφαίους της περσινής ομάδας του Φοίνικα. Το κέντρο ενισχύθηκε και με τον διεθνή Θεόδωρο Βουλκίδη που ήταν στον Ολυμπιακό.

Ρόστερ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ