fbpx

Volley League Ανδρών, Φοίνικας Σύρου: Με στόχο το Top-3 οι νησιώτες τη νέα σεζόν

Volley League Ανδρών, Φοίνικας Σύρου: Με στόχο το Top-3 οι νησιώτες τη νέα σεζόν

Ετοιμοπόλεμοι άπαντες στο “στρατόπεδο” του Φοίνικα Σύρου, που στοχεύουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Volley League, αν αναλογιστούμε πως τη σεζόν 2021-22 πλασαρίστηκε στην 3η θέση μετά από σκληρή μάχη των ομάδων της πρώτης 4αδας.

Η ομάδα της Σύρου πανηγύρισε επίσης την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στη Ρόδο στις 22 Δεκεμβρίου 2021 με νίκη 3-0 επί του πρωταθλητή Ολυμπιακού και ήταν φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου στη Γλυφάδα όπου ηττήθηκε 3-0 από τον ΠΑΟΚ.

Οι νησιώτες, στην 1η αγωνιστική του Ελληνικού πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσουν τον Άθλο Ορεστιάδας, στο γυμναστήριο “Δημήτριος Βικέλας” της Ερμούπολης, σήμερα Σάββατο 22/10 στις 19:00.

Από την περσινή σεζόν κρατήθηκε βάση 7 παικτών και αποκτήθηκαν άλλοι 7 που έχουν συνθέσει ένα πολύ δυνατό και αξιόλογο σύνολο.

Μεταξύ των αθλητών που έμειναν είναι ο Σλοβάκος διαγώνιος, Πέτερ Μιχαήλοβιτς και ο Κουβανός πασαδόρος, Ραϊντέλ Αγκουέρο και φυσικά ο κεντρικός, Δημήτρης Τζούριτς με τον λίμπερο, Δημήτρη Κωνσταντινίδη και τον ακραίο, Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Ο Φοίνικας ενισχύθηκε σημαντικά στα άκρα του με δύο κορυφαίους ξένους. Ο ένας είναι ο Γερμανός ,Κριστιάν Φρομ που είχε περάσει και από τον Ολυμπιακό όπου συνεργάστηκε με τον Καζάζη και ο Βέλγος, Κέβιν Κλίνκενμπεργκ. Στη δύναμη των κεντρικών διατηρήθηκε ο Γιώργος Παπαλεξίου και αποκτήθηκε και ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης που ήταν στον Ολυμπιακό. Για τη θέση του λίμπερο ο Τάσος Σωνάκης ενίσχυσε την απαιτητική θέση και κατά συνέπεια την υποδοχή και την άμυνα.

Ρόστερ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ