fbpx

Volley League Γυναικών, ΠΑΟΚ: Στο κυνήγι του νταμπλ και στη διάκριση στην Ευρώπη

Volley League Γυναικών, ΠΑΟΚ: Στο κυνήγι του νταμπλ και στη διάκριση στην Ευρώπη

Με την διατήρηση του βασικού κορμού από το περσινό ρόστερ, ο ΠΑΟΚ στοχεύει σε τίτλους στην Ελλάδα και διάκριση στα Ευρωπαϊκά κύπελλα για τη σεζόν 2022-23.

Οι “ασπρόμαυρες” με έδρα πλέον την “PAOK Sports Arena” θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και το κύπελλο εντός συνόρων, έχοντας δημιουργήσει ένα πλήρες ρόστερ με το δυνατό του σημείο να είναι η ομοιογένεια, καθώς έμειναν οκτώ αθλήτριες με πρωταγωνιστικό ρόλο από τη περσινή σεζόν.

Μετά από 9 χρόνια στο εξωτερικό, η αρχηγός της Εθνικής γυναικών Όλγα Στράντζαλη επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και μαζί με την Αμερικανίδα, Πέιτον Κέιφρι αναμένεται να είναι οι βασικές ακραίες του Μάρκο Φενόλιο, έχοντας πάντα και την αρχηγό και πολλή έμπειρη Ευαγγελία Μερτέκη.

Η Πολωνή Καταρίνα Ζαρολίνσκα θα είναι το… βαρύ πυροβολικό της ομάδας, ενώ η Κουβανή κεντρική Λισέτ Μπλάνκο θα δημιουργήσει μαζί με τις Ιωάννα Πολυνοπούλου, Ανδρομάχη Τσιόγκα, Κυριακή Τερζόγλου ένα δυνατό σύνολο πάνω στο φιλέ.

Η Όλγα Βεργίδου θα είναι το… μυαλό της ομάδας μετά την επιστροφή της στον ΠΑΟΚ, ενώ η Αθανασία Λιάγκη μετά από μία καλή σεζόν με τον Πανναξιακό κέρδισε ένα συμβόλαιο με τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Προπονητής: Φενόλιο Μάρκο
Βοηθός προπονητή: Τερζής Θάνος
Φροντιστής: Αμοιρίδης Ηλίας
Γυμναστής: Δάνας Λάμπρος
Στατιστικολόγος: Τολούδης Σάκης
Τιμ μάνατζερ: Φουργκατσιώτης Γιώργος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ