fbpx

Volley League Γυναικών, Ολυμπιακός: Με στόχο την επιστροφή στην κορυφή

Volley League Γυναικών, Ολυμπιακός: Με στόχο την επιστροφή στην κορυφή

Ο Ολυμπιακός, ύστερα από οκτώ συνεχόμενα πρωταθλήματα, ξεκινάει τη νέα σεζόν ως δευτεραθλητής Ελλάδας και έχει στόχο την επιστροφή στην κορυφή.

Οι “ερυθρόλευκες” θα έχουν στον πάγκο της ομάδας τον Ιταλό τεχνικό. Λορένζο Μιτσέλι, ο οποίος στο παλμαρέ του μεταξύ άλλων έχει και δύο κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ και καλείται να οδηγήσει ξανά στους τίτλους.

Εκτός από την αρχηγό Στέλλα Χριστοδούλου και την υπαρχηγό Κατερίνα Γιώτα, στον Πειραιά έμεινε η Μαρία Γενιτσαρίδη, η Μελίνα Εμμανουηλίδου, η Κουβανή, Βίλμα Σάλας και η νεαρή, Αγγελίνα Συριστατίδη.

Στο κλειστό του Ρέντη μετά από οκτώ χρόνια επέστρεψε η Σοφία Κοσμά, η οποία άλλαξε θέση και πλέον αγωνίζεται ως λίμπερο. Παρτενέρ της θα είναι η Κρητικιά, Γεωργίνα Αντωνακάκη, η οποία εντυπωσίασε στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ.

Η Σέρβα διαγώνια, Μίλιτσα Κούμπουρα γύρισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού μετά από μία σεζόν στον ΠΑΟΚ, ενώ στα άκρα μαζί με τη Βίλμα Σάλας θα είναι η Αμερικανίδα, Τζάλι Γουίντερς. Την τετράδα των ξένων συμπληρώνει η Βελγίδα, Φρέγια Όλμπρεχτ.

Ρόστερ

Προπονητής: Μιτσέλι Λορέντζο
Βοηθός προπονητή: Σαραντίτης Σπύρος
Φυσιοθεραπευτής: Βλασσόπουλος Ξενοφών
Γυμναστής: Ζάτας Θωμάς
Τιμ μάνατζερ: Κατσιούρας Νίκος
Στατιστικολόγος: Κρόκος Ξενοφών
Φυσιοθεραπευτής: Νακαστσής Αλέξανδρος
Φροντιστής: Φραγκούλης Στάθης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ