fbpx

Volley League Γυναικών, Λαμία: Με ανανεωμένο ρόστερ για την άνετη παραμονή

Volley League Γυναικών, Λαμία: Με ανανεωμένο ρόστερ για την άνετη παραμονή

Ο ΑΟ Λαμίας στο ξεκίνημα της νέας σεζόν έχει ως στόχο την άνετη παραμονή στην Volley League γυναικών και την είσοδο του στα play-off για δεύτερη φορά.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της φετινής σεζόν καθώς κράτησε από πέρυσι δύο αθλήτριες (Περέιρα, Τσιριμώκου) και “έκτισε” από την αρχή μια νέα ομάδα, η οποία περιλαμβάνει την πολυτέλεια των τεσσάρων ξένων που διαθέτουν οι σύλλογοι που κάνουν πρωταθλητισμό.

Συγκεκριμένα η ομάδα του ΑΟΛ θα έχει στο ρόστερ της την Ολλανδέζα πασαδόρο Μπέμπους, την Καναδή ακραία Λίβινγκστον, την Βουλγάρα επίσης ακραία Βερμπάνοβα και την Βραζιλιάνα διαγώνια Περέιρα, η οποία ήταν απο πέρυσι στο σύλλογο και αυτές που θα αποτελέσουν την βάση που η ομάδα θα στηριχτεί για την επίτευξη των στόχων της.

Από κει και πέρα τις πλαισιώνει ένα γκρουπ Ελληνίδων ταλαντούχων αθλητριών όπως οι Ρωσσιάδου, Σουλιώτη, Γκόλτσιου, Μητακίδου, Κτιστάκη, Νικολίτσα, Κουτρουμπή, ΜπρουσιάκηΓεωργιάδου.
Προπονητής παρέμεινε σταθερά ο έμπειρος Ηλίας Αγγέλης, ο οποίος είναι στο σύλλογο από την ίδρυση του το 2013 και του χρόνου θα συμπληρώσει μια δεκαετία.

Ρόστερ

Προπονητής: Αγγέλης Ηλίας
Βοηθός προπονητή: Κατσιγιάννης Θανάσης
Φυσιοθεραπεύτρια: Ανδριάκαινα Αναστασία
Φροντιστής: Γιώτας Γιώργος
Φυσιοθεραπευτής: Κεραμίδας Γιάννης
Τιμ μάνατζερ: Κεφαλάς Ηλίας
Στατιστικολόγος: Μπαμπάσης Δημήτρης
Έφορος: Ρίζος Δημήτρης

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ