fbpx

Volley League Γυναικών, ΑΕΚ: Με ριζικές αλλαγές για την κατάκτηση τίτλων

Volley League Γυναικών, ΑΕΚ: Με ριζικές αλλαγές για την κατάκτηση τίτλων

Με βλέψεις για κατάκτηση τίτλων μπαίνει στη φετινή σεζόν η ΑΕΚ στην Volley League γυναικών.

Η Ένωση με εξαίρεση το προπονητικό επιτελείο που έμεινε ίδιο σε σχέση με τη περσινή σεζόν, απέκτησε 14 αθλήτριες κάνοντας ριζικές αλλαγές στο ροστερ της.

Η Ένωση βρίσκεται στο τρίτο συνεχόμενο χρόνο της στη μεγάλη κατηγορία μετά την επιστροφή της και ο Κώστας Αρσενιάδης έχει δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ σε όλες τις θέσεις.

Οι ξένες ακραίες της Ένωσης θα είναι η Αργεντίνα, Γιαμίλα Νίζετιχ και η Κουβανή, Ροσίρ Καλντερόν, διαγώνια η επίσης Κουβανή, Γκιζέλ Σίλβα και την τετράδα των ξένων συμπληρώνει η Ρωσίδα κεντρική Τατιάνα Κουλίκοβα.

Η Μαριαλένα Αρτακιανού μετά από οκτώ χρόνια στη Σαντορίνη μετακόμισε στη Νέα Φιλαδέλφεια και μαζί με την Εβίτα Ξηντάρα θα είναι το δίδυμο των λίμπερο για την ΑΕΚ. Πασέρ θα είναι η διεθνής Λαμπρινή Κωνσταντινίδου και οι Βασιλική Διάλλα, Άννα Καλαντάτζε θα είναι από βασικά γρανάζια στο κέντρο της ομάδας.

Στην Ελλάδα επέστρεψε και η διεθνής ακραία, Κωνσταντίνα Βλαχάκη μετά από μία σεζόν στη Γερμανία, η οποία αναμένεται να είναι από τις πρωταγωνίστριες της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ρόστερ

Προπονητής: Αρσενιάδης Κώστας
Βοηθός προπονητή: Σκουτελάκος Χάρης
Γυμναστής: Γεωργάκης Νίκος
Στατιστικολόγος: Δεμπεγιώτη Άλκηστις
Φροντιστής: Θωμαΐδης Γιώργος
Φυσιοθεραπευτής: Νικόλα Νικόλαος
Τιμ μάνατζερ: Παναγιωτίδης Νίκος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ