fbpx

Volley League Ανδρών, Πήγασος Πολίχνης: Έτοιμος για μεγάλες εκπλήξεις στην μεγάλη κατηγορία

Volley League Ανδρών, Πήγασος Πολίχνης: Έτοιμος για μεγάλες εκπλήξεις στην μεγάλη κατηγορία

Ο πρωταθλητής της Pre League, Πήγασος Πολίχνης, επιτέλους έφτασε στη Volley League και τη νέα σεζόν 2022-23, δηλώνει έτοιμος για μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές.

Με την εξαιρετική εικόνα του στο Final-4 του κυπέλλου 2021-22, έδειξε ένα καλό δήγμα για το… τι πρόκειται να ακολουθήσει με την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α1. Μάλιστα, απέδειξε την αξία του και στα προκριματικά του League Cup “Νίκος Σαμαράς”, όπου έκανε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και πέρασε στα προημιτελικά.

Όσον αφορά το ρόστερ του Πήγασου, είναι η μοναδική ομάδα που θα έχει δύο ξένους στη σύνθεση της, ενώ όλες οι υπόλοιπες θα έχουν από τέσσερις. Αυτό δεν πτοεί καθόλου τον προπονητή της ομάδας Ηρακλή Θεοδώρου που θέλει να δώσει τα επιτυχημένα διαπιστευτήρια του και στην επαγγελματική κατηγορία.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος Καρβάλιο Ερνάντες και ο Βενεζουλάνος ακραίος Μπαρέτο Πένα από την κυπριακή Νέα Σαλαμίνα θα ενισχύσουν τα άκρα, την υποδοχή και την επίθεση και μαζί με τον φορμαρισμένο Αργύρη Μαυροβουνιώτη, αλλά και τον Σωτήρη Σωτηρίου, που φιλοδοξούν να κάνουν ένα ισχυρό καρέ πάνω στο οποίο θα στηριχτεί όλο το οικοδόμημα που θα παρέχει υποδοχές ασφαλείας και με ταχύτητα στους πασαδόρους Κομητούδη, Γραμμενούδη. Με τον Μπουράκη λίμπερο, την παρουσία των Μίλη, Σακόγλου στη θέση του διαγωνίου και των έμπειρων κεντρικών Αρμενάκη, Κανέλλου η ομάδα της Πολίχνης είναι διατεθειμένη να πραγματοποιήσει πολλές νίκες.

Ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη και η άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα η είσοδος στην 6αδα.

Ρόστερ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ