fbpx

Volley League Ανδρών, Ολυμπιακός: Με ξεκάθαρο στόχο το νταμπλ και φυσικά την Ευρωπαϊκή διάκριση

Volley League Ανδρών, Ολυμπιακός: Με ξεκάθαρο στόχο το νταμπλ και φυσικά την Ευρωπαϊκή διάκριση

Με υψηλούς, όπως κάθε χρόνο, στόχους θέλει να επιστρέψει ο Ολυμπιακός σε Volley League, Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και Ευρώπη.

Η διοίκηση έδωσε τα κλειδιά σε μεγάλα ονόματα του ιταλικού βόλεϊ με πρώτο και καλύτερο τον κόουτς, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, αλλά και τη μεγάλη επένδυση που έγινε στον σπουδαίο και φημισμένο πασαδόρο, Ντράγκαν Τράιτσα.

Από την περσινή ομάδα έμειναν μόνο 4 αθλητές γεγονός που δείχνει τη ριζική ανανέωση που έγινε. Συγκεκριμένα, έμεινε ο σπουδαίος Σλοβένος κεντρικός Αλέν Παγιένκ που διακρίθηκε και στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, όπως άλλωστε και ο συμπατριώτης του διαγώνιος Τόντσεκ Στερν που αναμένεται να είναι το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση.

Η δύναμη πυρός του Ολυμπιακού εκτοξεύεται με την παρουσία του Γερμανού κουβανικής καταγωγής Σαλβαντόρ Χιντάλγκο Ολίβα που θεωρητικά είναι επίσης ένας από τους καλύτερους ακραίους που έχουν αγωνιστεί ποτέ στον Ολυμπιακό αλλά και στην κατηγορία. Πέρυσι αγωνίζονταν στην τουρκική Φενερμπαχτσέ.

Αξιοσημείωτη είναι η επιστροφή του ανανεωμένου Ραφαήλ Κουμεντάκη ο οποίος μάλιστα στα φιλικά έδειξε πως βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και μάλιστα είναι πιο απελευθερωμένος καθώς ο Χιντάλγκο είναι πολύ καλός υποδοχέας και μαζί με τον Δημήτρη Γκαρά που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό θα σηκώσουν το βάρος της υποδοχής.

Ο Ολυμπιακός ποντάρει πολλά στο νεαρό διεθνή ακραίο Σπύρο Χανδρινό τον οποίο απέκτησε από τον Μίλωνα ενώ στα κέντρο μαζί με τον Παγιένκ θα είναι οι Παπαγγελόπουλος, Λινάρδος και φυσικά ο Ζουπάνης που είναι ο παίκτης για όλες τις θέσεις.

Ρόστερ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ