fbpx

Volley League Ανδρών, ΟΦΗ: Για 4η χρονιά στα μεγάλα σαλόνια

Volley League Ανδρών, ΟΦΗ: Για 4η χρονιά στα μεγάλα σαλόνια

Πανέτοιμος για το ξεκίνημα της νέας σεζόν 2022-23 στην Volley League είναι ο ΟΦΗ, ο οποίος θα είναι για 4η χρονιά στην μεγάλη κατηγορία και αυτή τη φορά φιλοδοξεί να κλειδώσει γρήγορα την παραμονή και να φλερτάρει για πρώτη φορά με την 6αδα.

Ο Κώστας Δεληκώστας παραμένει στο τιμόνι για δεύτερη συνεχή χρονιά, και έχει για βοήθεια τον Νίκο Ανωνιάδη στον πάγκο, ο οποίος ήρθε φέτος.

Το ρόστερ έχει αλλάξει ριζικά, αφού από την περσινή ομάδα έχει μείνει μόνο ένας αθλητής, η οποία μάλιστα στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό θα παίξει για πρώτη φορά πλήρης.

Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε στα προκριματικά του League Cup “Νίκος Σαμαράς”, αλλά χωρίς τους ξένους του.  Πρόκειται για τον διαγώνιο Ιγκόμπε Σικούκου από τη Μποτσουάνα που θα σηκώσει την επίθεση, τον Καναδό, ακραίο Τζάρεντ Τζάρβις, τον Βραζιλιάνο ακραίο Αμπράο, γνωστό και από το πέρασμα του από τον Παμβοχαϊκό, τον ΠΑΟΚ και την Κηφισιά καθώς και τον Βραζιλιάνο πασαδόρο Ενρίκε Αντάμι, στον οποίο ο Δεληκώστας έχει στηρίξει όλη τη φιλοσοφία του παιχνιδιού του.

Βασικό λίμπερο είναι ο Θεόδωρος Τσαδήμας από τον Πήγασο και κεντρικοί ο Αλέξανδρος Χήρας και ο αρχηγός Βαγγέλης Βαΐόπουλος. Το υπόλοιπο ρόστερ στελεχώνεται από νέους αθλητές που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικές εμπειρίες στην Volley League.

Ρόστερ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ