fbpx

Volley League Ανδρών, Κηφισιά: Μεγάλος στόχος η τετράδα

Volley League Ανδρών, Κηφισιά: Μεγάλος στόχος η τετράδα

Εδώ και 12 χρόνια ο ΑΟΠ Κηφισιάς είναι συνεπής στο ραντεβού του με την 6αδα και την φετινή σεζόν 2022-23, ετοιμάζεται για το 17ο συνεχόμενο ταξίδι στην Volley League.

Mε υψηλές βλέψεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο και με προπονητικό δίδυμο, τον Κώστα Χριστοφιδέλη και τον Γιώργο Στεφάνου, ο ιστορικός σύλλογος της Κηφισιάς ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα στην κατηγορία.

Από την περσινή ομάδα που πήρε την 6η θέση έμειναν 4 αθλητές και ήρθαν συνολικά 10 νέα πρόσωπα. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα είναι ουσιαστικά νέα και θα στηριχτεί στην εμπειρία του πασαδόρου Κώστα Στιβαχτή, αλλά και του λίμπερο Γρηγόρη Κοντοστάθη. Ο Σέρβος διαγώνιος, Στεφάν Οκοσάνοβιτς θα σηκώσει το βάρος της επίθεσης.

Ακραίοι θα είναι ο Αμερικανός, Τσέιβερς Κόρεϊ και ο Βραζιλιάνος, Ρικάρντο, ενώ στο κέντρο θα είναι ο Βραζιλιάνος, Μαΐκόν Μορέιρα μαζί με τον 23χρονο Παναγιώτη Φιλιππακόπουλο που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Η έδρα της Κηφισιάς θεωρείται από τις πιο δύσκολες του πρωταθλήματος και η πρεμιέρα με τον Αριστοτέλη θα είναι βαρόμετρο για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Ρόστερ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ