fbpx

Volley League Ανδρών, Άθλος Ορεστιάδας: Επέστρεψε και θέλει να παραμείνει

Volley League Ανδρών, Άθλος Ορεστιάδας: Επέστρεψε και θέλει να παραμείνει

Ο Άθλος πέντε χρόνια μετά τον υποβιβασμό του, κάνει δυναμική επιστροφή στην Volley League με στόχους, όραμα και όλο τον Έβρο στο πλευρό του.

Η ομάδα της Ορεστιάδας έκανε την υπέρβαση τη σεζόν 2021-22 και κατάφερε να πάρει το τρίτο εισιτήριο από τη Pre League για τη μεγάλη κατηγορία.

Η άνοδος έχει κινητοποιήσει την διοίκηση της ακριτικής πόλης και έτσι βρήκε το κίνητρο να δημιουργήσει μία ομάδα που στηρίχτηκε στη βάση της με 7 παίκτες από το περσινό ρόστερ και ισάριθμα νέα πρόσωπα.

Δύο ημέρες πριν το εναρκτήριο σερβίς και τη δύσκολη πρεμιέρα στη Σύρο με τον Φοίνικα αποχώρησε ο Βούλγαρος προπονητής, Ατανάς Πετρόφ και τη θέση του πήρε ο συνεργάτης του Θεόδωρος Χουσίδης.

Ο Βούλγαρος ακραίος Γιαβόρ Γκένοφ μαζί με τον αρχηγό Δημήτρη Ριζόπουλο αλλά και το λίμπερο Σπύρο Βελούδη θα σηκώσουν το βάρος της υποδοχής. Πασαδόρος θα είναι ο αλεξανδροπουλίτης Σταύρος Κασαμπαλής που επέστρεψε και πάλι στον Έβρο, ενώ διαγώνιος θα είναι ο Βραζιλιάνος Κάιο Ντε Πρα. Στα κέντρα δεσπόζουν ο Βραζιλιάνος Γκλαντσόουν και ο Λιβανέζος Αλγκούλ

Στα προκριματικά του League Cup “Νίκος Σαμαράς” ο Άθλος έδειξε καλά στοιχεία παρότι δεν κατάφερε να κορυφώσει με την απόδοση του. Αγωνίστηκε με απουσίες και με όπλο την έδρα του και φιλοδοξεί να πετύχει το μεγάλο στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Ρόστερ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ