fbpx

Challenge Cup: Έτοιμος για την πρόκριση κόντρα στην Σπάρτακ Μιγιάβα ο Παναθηναϊκός

Challenge Cup: Έτοιμος για την πρόκριση κόντρα στην Σπάρτακ Μιγιάβα ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup κόντρα στη Σπάρτακ Μιγιάβα την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 18:30 στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μετά την νικηφόρα Πρεμιέρα τους στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα δίνουν το πρώτο τους εντός έδρας ματς για τη νέα σεζόν 2022-23 κόντρα στην σλοβάκικη ομάδα, όπου έχουν το πάνω “χέρι” αλλά θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες για να πανηγυρίσουν με τον κόσμο στο πλευρό τους την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του κλειστού του ΟΑΚΑ με τους αγώνες της Euroleague, είναι άγνωστο αν θα καταφέρει το τμήμα βόλεϊ να δώσει και άλλον ευρωπαϊκό αγώνα φέτος.

Στον επόμενο γύρο, λοιπόν, εφόσον περάσει ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ και έτσι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τους πρωταθλητές σε ένα μεγάλο γήπεδο χωρίς τον περιορισμό των φιλάθλων, όπως για παράδειγμα γίνεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ