fbpx

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: Στους υποψήφιους για τον πάγκο της Εθνικής Βουλγαρίας

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: Στους υποψήφιους για τον πάγκο της Εθνικής Βουλγαρίας

Η Εθνική Βουλγαρίας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ώστε να αντικαταστήσει τον Νικολάι Ζελιάσκοφ, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα στους προκριματικούς των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ήδη οι Βούλγαροι έχουν έρθει σε επαφή με τέσσερις πιθανούς αντικαστἀτες και σύντομα θα αποφασίσουν για τον εκλεκτό. Ανάμεσα τους είναι και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, μαζί με τους Πλάμεν Κονσταντίνοφ, Μάρτιν Στόεφ και Τουόμας Σαμελβούο.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε περάσει με μεγάλη επιτυχία από τον πάγκο της Εθνικής Σλοβενίας οδηγώντας την σε δύο αργυρά μετάλλια σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και σίγουρα οι Βούλγαροι θα ήθελαν να επαναλάβει και στην ομάδα τους αυτές τις επιτυχίες.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος της βουλγάρικης ομοσπονδίας βόλεϊ, Νταβίντ Νταβίντοφ μιλώντας στο sportal.bg. Συγκεκριμένα, είπε: «Οι συζητήσεις έγιναν με τέσσερις προπονητές και μπορώ να επιβεβαιώσω πως η επιλογή του εκλεκτού θα γίνει ανάμεσα στους Κονσταντίνοφ, Στόεφ, Σαμελβούο και Τζουλιάνι. Η επόμενη σεζόν είναι υπερβολικά σημαντική για τη Βουλγαρία σε επίπεδο VNL, Eurovolley και ασφαλώς στο κομμάτι της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ