fbpx

Λορέντζο Μιτσέλι: «Θετικό για μένα να βλέπω όλα τα κορίτσια να αγωνίζονται»

Λορέντζο Μιτσέλι: «Θετικό για μένα να βλέπω όλα τα κορίτσια να αγωνίζονται»

Ευχαριστημένος από τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Θέτιδα Βούλας εμφανίστηκε ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων, Λορέντζο Μιτσέλι, με 3-1 στα σετ (25-15, 25-17, 23-25, 19-17).

Ο 52χρονος Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχές σ’ όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του, ενώ έδειξε και πόσο ήθελε να κερδίσει η ομάδα του με καθαρό σκορ, αλλά έχασε το 3ο σετ.

Ανέφερε πως όλες οι αθλήτριες του συλλόγου προσπαθούν καθημερινή να βελτιωθούν, τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά, ενώ συμπλήρωσε πως η φιλική επικράτηση ήρθε από τη συλλογική προσπάθεια όλων, χωρίς να ξεχωρίζει προς το παρόν κάποια.

Οι δηλώσεις του Λορέντζο Μιτσέλι:

«Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες και στις μικρότερες, είδαμε πράγματα που θέλαμε. Ήταν μία καλή μάχη, σίγουρα, σε τέσσερα σετ, στο 3ο μπορούσαμε στους τελευταίους πόντους να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα σε άμυνα και μπλοκ, αλλά εντάξει, ήταν πολύ θετικό για μένα, να βλέπω όλα τα κορίτσια να αγωνίζονται. Όλη η ομάδα προσπαθεί καθημερινά, όλες οι αθλήτριες βοηθούν και βοήθησαν να φτάσουμε στη νίκη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ