fbpx

Γιόσκο Μιλενκόσκι: «Ήμασταν σε καλή φόρμα – Επιβεβαιώσαμε πως είμαστε το φαβορί»

Γιόσκο Μιλενκόσκι: «Ήμασταν σε καλή φόρμα – Επιβεβαιώσαμε πως είμαστε το φαβορί»

Δύο σετ μακριά από την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Challenge Cup βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, μετά την εντός έδρας επικράτηση του με 3-1 σετ (20-25, 25-20, 25-15, 25-13), απέναντι στην Νέφελς.

Δηλώσεις σχετικά με το παιχνίδι έκανε ο προπονητής του “Δικέφαλου του Βορρά”, Γιόσκο Μιλενκόσκι, στις οποίες εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος από την ομάδα του, παρά την απώλεια του 1ου σετ.

Είπε πως οι παίκτες του εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένοι στη συνέχεια, ανέβασαν ρυθμό και απέδειξαν ότι ήταν το πραγματικό φαβορί της αναμέτρησης.

Τέλος, ισχυρίστηκε πως οι ασπρόμαυροι πρέπει να αποδεικνύουν κάθε φορά στο τάραφλεξ ότι είναι θέλουν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω στη διοργάνωση, αλλά και να παίζουν συνέχεια σε υψηλό επίπεδο, ανεξάρτητα από τη δυναμική του αντιπάλου.

«Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας, οι παίκτες έπαιζαν υπό πίεση και ήθελαν να αποδείξουν πράγματα. Περιμέναμε μια εύκολη νίκη, ήμασταν σε καλή φόρμα. Στο πρώτο σετ δεν αποδώσαμε όπως πρέπει, έπειτα ανεβάσαμε ρυθμό και νικήσαμε», δήλωσε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι.

«Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες στη διοργάνωση και πρέπει και εμείς να το αποδείξουμε, ότι είμαστε μιας από αυτές. Παίξαμε σε υψηλό επίπεδο, επιβεβαιώσαμε πως είμαστε το φαβορί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ