fbpx

Βαν Ντε Ντρις: «Δύσκολο παιχνίδι με τη Νάφελς, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι»

Βαν Ντε Ντρις: «Δύσκολο παιχνίδι με τη Νάφελς, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι»

Για το Game 1 της Φάσης των «64» του CEV Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Νάφελς από την Ελβετία, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, στο PAOK Sports Arena

Ο «Δικέφαλος» ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του τη νέα σεζόν, έχοντας μπροστά του ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι στην έδρα του. 

Ο Κυπελλούχος Ελλάδος, ο οποίος άλλαξε το μεγαλύτερο μέρος του περσινού ρόστερ, μπαίνει στη νέα σεζόν έχοντας ως στόχο να τα δώσει όλα σε όλες τις διοργανώσεις τις οποίες θα συμμετάσχει. 

Με σύμμαχο το πάθος, την μαχητικότητα, και την εμπειρία, το σύνολο του Yoshko Milenkoski στοχεύει σε υψηλές «πτήσεις». 

Απέναντι του, η Νάφελς, η οποία την περσινή περίοδο τερμάτισε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ έχει δώσει ήδη τρία επίσημα παιχνίδι την φετινή σεζόν, έχοντας μία νίκη και δύο ήττες. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του CosmoteSport 9HD. 

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο διαγώνιος του «δικεφάλου», Μπραμ Βαν Ντε Ντρις, μίλησε για τον συγκεκριμένο αγώνα, τονίζοντας πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

«Περιμένω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί θα είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της σεζόν και είναι πάντα κάτι διαφορετικό από τους φιλικούς. Αλλά νομίζω πως όλοι δουλεύουμε πολύ καλά, είμαστε προετοιμασμένοι, όπως και στο τουρνουά στην Σερβία αποδείξαμε την ετοιμότητα μας στους αγώνες. Έχουμε αυτοπεποίθηση και φυσικά θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίζουμε. Είναι πάντα σημαντική η υποστήριξη των φιλάθλων, είναι σαν ένας επιπλέον παίκτης, ο κόσμος του ΠΑΟΚ μας υποστηρίζει και μας βοηθά ακόμα και στις δύσκολες στιγμές» δήλωσε στο acpaok.gr ο διαγώνιος της ομάδας Μπραμ Βαν Ντε Ντρις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ