fbpx

Έφτασε Σαντορίνη η Έρικα Μερκάδο

Έφτασε Σαντορίνη η Έρικα Μερκάδο

Πάτησε Σαντορίνη η διεθνής αθλήτρια από την Αργεντινή, Έρικα Μερκάδο, η οποία τελείωσε τις υποχρεώσεις της με την Εθνική ομάδα της χώρας της, και είναι έτοιμη να τεθεί στη διάθεση του ΑΟ Θήρας.

Η 30χρονη διαγώνια εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα, μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της, και να προσδώσει ακόμα περισσότερη ποιότητα στο παιχνίδι της νέας της ομάδας.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας:

«Με ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και τη λαχτάρα να γνωρίσει τις νέες της συμπαίκτριες και το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο. Θήρας, έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας στη Σαντορίνη το νέο αστέρι της ομάδας μας, Έρικα Μερκάδο. Τη διεθνή διαγώνια της Αργεντινής υποδέχθηκε θερμά στο αεροδρόμιο εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου η Sports Director του Α.Ο. Θήρας, Ελένη Μεμετζή.

Η Μερκάδο που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με τις «Πάνθηρες» της νοτιοαμερικάνικης ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καταλαμβάνοντας την 16η θέση στην τελική κατάταξη της διοργάνωσης, ανάμεσα σε 24 ομάδες, «έλαμψε» στα γήπεδα της Ολλανδίας καθώς σε 5 από τα συνολικά 9 ματς της Αργεντινής, σε προκριματικό όμιλο και στη φάση των «16», η μπομπέρ του Α.Ο Θήρας αναδείχθηκε τοπ σκόρερ της ομάδας.

Συγκεκριμένα, η Μερκάδο, που μετά από τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης θα ενσωματωθεί σύντομα υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς στις προπονήσεις της ομάδας μας, στην παρθενική της συμμετοχή σε Μουντοβόλεϊ πέτυχε συνολικά 123 πόντους, 109 από επίθεση, 9 από μπλοκ και 5 με άσους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ