fbpx

ΑΕΚ-Λαμία 3-0: Με νίκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Λαμία η Ένωση

ΑΕΚ-Λαμία 3-0: Με νίκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στην Λαμία η Ένωση

Με δύο νίκες και μια ήττα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά “Λεωνίδεια 2022” που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ νίκησε 3-0 σετ την Λαμία, στο τρίτο και τελευταίο φιλικό και ολοκλήρωσε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση.

Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη στάθηκε πολύ καλά τηρουμένων των συνθηκών και των προβλημάτων τραυματισμών που είχε να αντιμετωπίσει και συνεχίζει την δουλειά εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Το ματς

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, η ΑΕΚ κατάφερε να δημιουργήσει διαφορά και προηγήθηκε με 23-17. Εκμεταλλευόμενη τα λάθη του αντιπάλου της και τα χαμένα σέρβις επικράτησε με σκορ 25-18 με μπλοκ-άουτ της Καλαντάτζε.

Στο δεύτερο σετ η Καλντερόν έφτιαξε μια μικρή διαφορά για την ομάδα της με 10-6, αναγκάζοντας τον Αγγέλη να πάρει time out . Η κυριαρχία της ΑΕΚ στο μπλοκ συνεχίστηκε με τη διαφορά να πηγαίνει στους 6 πόντους, 14-8. Η Γκόλτσιου πήρε μπάλες αλλά και πόντους από μπλοκ με το σκορ να γίνεται 17-12. Όμως η αντεπίθεση δεν είχε διάρκεια με αποτέλεσμα η ΑΕΚ με καλό μπλοκ-άμυνα και σωστές επιθέσεις να φτάσει στο 2-0 με 25-18.

Στο τρίτο σετ η Λαμία προηγήθηκε με 4-2, όμως και πάλι οι “κιτρινόμαυρες” πιο αποτελεσματικές επιθετικά προηγήθηκαν με 11-8 και 14-11. Παρά την προσπάθεια της Λαμίας να κρατηθεί κοντά στο σκορ, η ΑΕΚ με επιθέσεις της Βλαχάκη ξέφυγε με τέσσερις, 19-15. Η Κουλίκουβα και η Βλαχάκη πήγαν τη διαφορά και πάλι στους τρεις πόντους για την ΑΕΚ, 23-20. Παρά την αξιόμαχη προσπάθεια του της διοργανώτριας ομάδας το σετ τελείωσε 25-23 και το παιχνίδι κρίθηκε με 3-0.

Τα σετ: 25-18, 25-18, 25-23

ΑΕΚ: Κωνσταντινίδου, Βλαχάκη, Αναγνώστου, Αρτακιανού, Ξηντάρα, Νώτη, Καλαντάτζε, Διάλλα, Κουλίκοβα, Νίζετιτς, Καλντερόν, Σίλβα, Σακαρέλου, Μελέτη

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ