fbpx

Δημήτρης Καζάζης: «Ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερο στάδιο προετοιμασίας»

Δημήτρης Καζάζης: «Ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερο στάδιο προετοιμασίας»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε χθες (6/10) σε φιλική αναμέτρηση τον Φοίνικα Σύρου με 3-1 σετ, πραγματοποιώντας μια ακόμα νίκη στα φιλικά προετοιμασίας του πριν τις επίσημες υποχρεώσεις του.

Για την ήττα της ομάδας του μίλησε ο προπονητής του Φοίνικα, Δημήτρης Καζάζης, λέγοντας πως αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά με ομάδες σαν τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, είπε: «Το χθεσινό και το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Δείχνουν πράγματα και για τη δική μας την ομάδα αλλά μαθαίνουμε και για τον Ολυμπιακό. Η δυναμική του είναι ξεκάθαρη και πάρα πολύ μεγάλη. Σαν τεστ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, παρότι παίξαμε με έναν αντίπαλο πραγματικά πολύ δυνατό. Από κει και πέρα είδαμε κάποιες αδυναμίες μας, κάποια πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και αυτό θα κάνουμε. Ελπίζω και σήμερα να γίνει ένα αντίστοιχο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερο στάδιο προετοιμασίας, με πολλά φιλικά παιχνίδια και με παίκτες, όπως ο διαγώνιος, που πριν λίγο καιρό έπαιζε στο Παγκόσμιο, οπότε είναι σε φουλ φόρμα και το είδαμε και σήμερα. Νομίζω όμως ότι κι εμείς δείξαμε τη δυναμική μας. Είμαστε σίγουρα πιο κάτω αλλά με δουλειά θα πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ