fbpx

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα – Στόχος να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες»

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα – Στόχος να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες»

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, μετά τη νίκη της ομάδας του, στο πρώτο φιλικό στη Σύρου, επί του τοπικού Φοίνικα.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-3 σετ (17-25, 25-17, 23-25, 22-25) και έδειξαν πως είναι σε πολύ καλό επίπεδο, ενόψει των εγχώριων αγωνιστικών υποχρεώσεων τους, στη Volley League.

Αυτό, άλλωστε, δήλωσε και ο τεχνικός των Πειραιωτών, που χάρηκε από την προσέγγιση των παικτών του, σε ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι, ενώ ανέφερε πως θέλει να δει σε δράση όλο το ρόστερ, για να βγάλει και τα πιο χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι δηλώσεις του Αλμπέρτο Τζουλιάνι:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που παίξαμε ένα τόσο δυνατό φιλικό παιχνίδι, μια τέτοια δυνατή προπόνηση, καθώς ξέρουμε πως ο Φοίνικας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα.

Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, κυρίως είμαι ικανοποιημένος από την προσέγγιση των αθλητών μου απέναντι σε ένα τόσο δυνατό παιχνίδι.

Αγωνιστικά, είμαι ευχαριστημένος από την κόντρα μπάλα, η ομάδα μας έδειξε πως είναι σε θέση να παίξει καλό βόλεϊ.

Θα παίξουμε και ένα δεύτερο φιλικό με τον Φοίνικα, θα έχω την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω και τα υπόλοιπα παιδιά, ο στόχος μας είναι να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες μας. Περιμένω όμως και το ίδιο αποτέλεσμα και από τους παίκτες, που στο πρώτο ματς ήταν στον πάγκο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ