fbpx

Αμαζόνες – ΖΑΟΝ 3-0: Στον τελικό του «Μίμης Παπαδόπουλος» με εντυπωσιακή εμφάνιση

Αμαζόνες – ΖΑΟΝ 3-0: Στον τελικό του «Μίμης Παπαδόπουλος» με εντυπωσιακή εμφάνιση

Πραγματοποιώντας εξαιρετική επίδοση και στα 3 σετ, οι Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας πέρασαν εύκολα το εμπόδιο του ΖΑΟΝ με 3-0 σκορ, και πήραν την πρόκριση για τον τελικό του φιλικού τουρνουά «Μίμης Παπαδόπουλος».

Οι τυπικά γηπεδούχα ομάδα, εμφανίστηκε πολύ συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό χώρο, «χτυπώντας» αρκετά στα σερβίς της αντιπάλου, δημιουργώντας της παράλληλα και τεράστια προβλήματα στην υποδοχή της μπάλας .

Γεγονός, φυσικά, που έφερε χαμόγελα στον πάγκο των Αμαζόνων, και πιο συγκεκριμένα στον προπονητή τους, Βασίλη Πανδή, που ευελπιστεί σε μία εξίσου καλή και πειστική εμφάνιση, στον τελικό του τουρνουά απέναντι στην ΑΕΚ, σήμερα Κυριακή 02/10 στις 21:00.

Όσο για τον ΖΑΟΝ, που έδειξε να μην μπορεί να απειλήσει σε ικανοποιητικό βαθμό τις Αμαζόνες, θα βρει στον μικρό τελικό την ομάδα του Πανιωνίου (σήμερα στις 19:00), η οποία ηττήθηκε στον 1ο χρονικά ημιτελικό από την ΑΕΚ με 0-3 σετ.

Τα σετ:

25-11, 25-16, 25-17

Οι συνθέσεις:

Αμαζόνες: Χριστοδούλου, Βυθούλκα, Φακοπουλίδου, Γκρέκα, Νομικού, Νικολαϊδη, Γκιαούρη (λ)

ΖΑΟΝ: Λε Τουκ, Τέιλορ, Κόντγουερθ, Γιοβάνη, Αρβανιτοπούλου, Γιώτα, Κακουράτου (λ) Μικρουδάκη, Πατέλη, Μερακλή, Κονσολάκη

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ