fbpx

Δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη για τον Άθλο Ορεστιάδας

Δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη για τον Άθλο Ορεστιάδας

Ούτε στο δεύτερο φιλικό του κατάφερε ο Άθλος Ορεστιάδας να πάρει τη νίκη, καθώς ηττήθηκε από την Μάρεκ Ούνιον Ιβκόνι με σκορ 1-3 στα σετ (25-16, 22-25, 19-25, 12-25), στο κλειστό του «Νίκος Σαμαράς».

Μετά το πρώτο ισόπαλο φιλικό κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, ο Άθλος συνεχίζει να προβληματίζει για το βαθμό ετοιμότητάς του, κόντρα, βέβαια, σε έναν αντίπαλο που έχει ήδη αγωνιστικό ρυθμό, και έχει βρει τα πατήματά του.

Σχετικά με το παιχνίδι, η Ελληνική ομάδα πήρε προβάδισμα στα σετ, κερδίζοντας το πρώτο εύκολα με σκορ 25-16, δημιουργώντας την εντύπωση πως μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Όμως, η Βουλγαρική ομάδα βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει, κατακτώντας το δεύτερο σετ στις λεπτομέρειες, με σκορ 22-25, και με τις κατάλληλες αλλαγές του προπονητή της, Ναϊντένοφ, έκανε την απόλυτη ανατροπή για τη νίκη, παίρνοντας και τα δύο καθοριστικά σετ (19-25 και 12-15 αντίστοιχα).

Η προετοιμασία της τοπικής ομάδας της Ορεστιάδας θα συνεχιστεί, μιας και έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα δύο ακόμα φιλικά στη Βουλγαρία, κόντρα στην Μπερόε Στάρα Ζαγκόρα, αλλά και στη φιναλίστ του πρωταθλήματος, Κυπέλλου και Σούπερ Καπ Βουλγαρίας, Νεφτοτσίμικ Μπούργκας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ