fbpx

Γιόσκο Μιλενκόσκι: «Το Πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος»

Γιόσκο Μιλενκόσκι: «Το Πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, μετά την κλήρωση της Volley League ανδρών 2022-2023 και του League Cup “Νίκος Σαμαράς”, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ερασιτεχικής του “δικέφαλου του Βορρά”.

«Μετά την κλήρωση και την δημοσιοποίηση του επίσημου ημερολογίου της επόμενης σεζόν μπορούμε σιγά-σιγά να σκεφτόμαστε και να προετοιμαζόμαστε για  κάθε αγώνα του Πρωταθλήματος, γνωρίζοντας το πρόγραμμα και ποια σαββατοκύριακα θα παίξουμε τα πιο δύσκολα ντέρμπι», είπε ο “ασπρόμαυρος” τεχνικός και συνέχισε: «Είναι χαρακτηριστικό πως στην πρώτη περίοδο της Volley League θα φιλοξενηθούμε από τρεις μεγάλους αντιπάλους, τον Παναθηναϊκό στην δεύτερη αγωνιστική, τον Φοίνικα στην έβδομη και τον Ολυμπιακό στην τελευταία αλλά ποιος ξέρει, ίσως είναι καλύτερα έτσι.

Αλλά φυσικά το Πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε έτοιμοι για τον κάθε αγώνα και να παίζουμε στο μέγιστο χωρίς βαθμολογικούς υπολογισμούς».

Όσο για το League Cup “Νίκος Σαμαράς”, o Μιλενκόσκι πρόσθεσε, «δεν υπάρχει αμφιβολία, οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό θα είναι τα μεγάλα ντέρμπι και πιστεύω πως ο νικητής αυτής της μονομαχίας θα είναι το φαβορί για τον τίτλο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ