fbpx

Ανδρεόπουλος: «Σέβομαι όλες τις ομάδες αλλά έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στον Ολυμπιακό»

Ανδρεόπουλος: «Σέβομαι όλες τις ομάδες αλλά έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στον Ολυμπιακό»

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (12/09/) η κλήρωση της Volley League και το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ανδρέας Ανδρεόπουλος και από την μεριά του Ολυμπιακού ο προπονητής Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ήταν απολαυστικός στις δηλώσεις του απευθυνόμενος στον Ιταλό συνάδελφό του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις υπόλοιπες ομάδες κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Ολυμπιακό.

“Σέβομαι όλες τις ομάδες της Volley League, σέβομαι για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν και τον ΠΑΟΚ και το Φοίνικα Σύρου, αλλά έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στην ομάδα του Ολυμπιακού”, δήλωσε ο Έλληνας προπονητής.

Αλμπέρτο έχεις τον Ντράγκαν (Τράβιτσα), έχω τον Άξελ (Γιάκομπσεν). Έχεις τον Στερν, έχω τον Ερνάντεζ! Θα έχουμε μεγάλη μάχη. Σε ευχαριστώ που είσαι στην Ελλάδα, σε σέβομαι πάρα πολύ”, τόνισε.

Στη συνέχεια φάνηκε ικανοποιημένος με το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, ευχήθηκε να συνεχίσει να είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από τα ομαδικά σπορ στην Ελλάδα και κάλεσε του ιδιοκτήτες των ομάδων να κάνουν κινήσεις που θα κάνουν την διοργάνωση ακόμα πιο ελκυστική.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ