fbpx

Ράπτης: «Είναι όλα πολύ ωραία εδώ»

Ράπτης: «Είναι όλα πολύ ωραία εδώ»

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα του ΠΑΟΚ, μίλησε ο Αλέξανδρος Ράπτης, ο οποίος θέτει τους στόχους της νέας σεζόν.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης εδώ και λίγο καιρό έχει βρει την νέα του ομάδα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ, κόντρα στον οποίο την περασμένη σεζόν πανηγύρισε τίτλο με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του AC PAOK TV:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ: 

«Μέχρι στιγμής είναι πολύ ωραία όλα. Γνωριστήκαμε και με το τεχνικό επιτελείο και τον προπονητή, ενώ γνώρισα και κάποιους παίκτες που δεν ήξερα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Για τις πέντε διοργανώσεις που θα συμμετάσχει την ερχόμενη σεζόν ο Δικέφαλος αλλά και το Σούπερ Καπ απέναντι στην πρώην ομάδα του: 

«Σίγουρα οι πολλές διοργανώσεις δίνουν κίνητρο, για να αποδείξεις ότι είσαι μια ομάδα που μπορείς να διεκδικήσεις. Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, μας δίνει περισσότερο κίνητρο διότι είναι ο Πρωταθλητής. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι θέλουμε να διεκδικήσουμε όλες τις διοργανώσεις, είτε να φτάσουμε στους τελικούς και να κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε».

https://youtu.be/KXwptRA8FV0

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ